Επίθεση με μαχαίρι: Eπεισόδιο σε ταβέρνα – Θύμα ένας 37χρονος

ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με μαχαίρι: Eπεισόδιο σε ταβέρνα – Θύμα ένας 37χρονος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Επίθεση με μαχαίρι: Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, σημειώθηκε, για άγνωστη αιτία, επεισόδιο μεταξύ θαμώνων -Ελλήνων και Αλβανών.

18.01.2020 | 10:15

Επίθεση με μαχαίριΕπίθεση με μαχαίρι δέχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας άνδρας σε ταβέρνα στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σημειώθηκε, για άγνωστη αιτία, επεισόδιο μεταξύ θαμώνων -Ελλήνων και Αλβανών- σε ταβέρνα στο χωριό. Κατά τη συμπλοκή, άγνωστος τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε 37χρονο ημεδαπό. Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Το επεισόδιο ερευνάται από το ΤΑ Χαλκηδόνας.

Υπενθυμίζεται πως ένας 20χρονος με καταγωγή από την Υεμένη “έσβησε”  μετά από επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια καυγά στον καταυλισμό της Μόριας. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Η Αστυνομία επιβεβαιώνει το συμβάν ενώ έχει προβεί σε προσαγωγές. Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό αυτόν το μήνα στον καταυλισμό της Μόριας.  Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, άλλος ένας πρόσφυγας έσβησε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά από άγρια συμπλοκή.

Exit mobile version