Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ντουέιν Τζόνσον πατέρας: Έφυγε από τη ζωή ο Ρόκι
ΚΟΣΜΟΣ

Ντουέιν Τζόνσον πατέρας: Έφυγε από τη ζωή ο Ρόκι

Ντουέιν Τζόνσον πατέρας: Ο Ρόκι Τζόνσον αποχώρησε από την ενεργό δράση το 1991, συνέχισε όμως να βρίσκεται στο WWE ως προπονητής του γιου του.

Ντουέιν Τζόνσον πατέρας: Πέθανε σε ηλικία 75 ετών, ο Ρόκι Τζόνσον, αθλητής πάλης στο WWE και πατέρας του διάσημου ηθοποιού Ντουέιν Τζόνσον, γνωστού και με το παρατσούκλι The Rock. Ο Ρόκι ξεκίνησε την καριέρα του στο μποξ πριν κάνει την μετάβαση στον κόσμο του ψυχαγωγικού αθλητισμού τη δεκαετία του ‘60, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επίσημη βιογραφία του στην ιστοσελίδα του WWE. Διαγωνίστηκε σε όλο τον κόσμο απέναντι σε άλλους αστέρες – πυγμάχους, όπως ο Άντριαν Αντόνις, ο Μίστερ Φούτζι και ο Ντον Μουράκο.

Ο Ρόκι Τζόνσον αποχώρησε από την ενεργό δράση το 1991, συνέχισε όμως να βρίσκεται στο WWE ως προπονητής του γιου του, του The Rock που αναδείχτηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης πριν μεταπηδήσει στον κινηματογράφο. «Είναι μια ταλαιπωρημένη ψυχή και όπως όλες οι ταλαιπωρημένες ψυχές, έχουν πίσω τους μια σκληρή ιστορία που τους οδήγησε ως εκεί» έλεγε ο γιος του, Ντουέιν σε συνέντευξή του πριν από έναν χρόνο, όταν και έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός, αγόρασε στον πατέρα του ένα σπίτι.

Ντουέιν Τζόνσον πατέρας: Ο θρύλος της πάλης

Ντουέιν Τζόνσον πατέρας: Τι ανέφερε ο ηθοποιός

«Για τον πατέρα μου αυτός ο δρόμος ξεκίνησε στα 13 όταν η μητέρα του τον πέταξε έξω από το σπίτι, ανήμερα των Χριστουγέννων και τον ανάγκασε να ζει στους δρόμους. Οπότε η στάση ζωής του, αυτή της συμπόνοιας και της αγάπης σφυρηλατήθηκε μέσα από πόνο και σκληρότητα» σημείωνε τότε ο Ντουέιν Τζόνσον. Το 2008, ο πατέρας του Ντουέιν Τζόνσον εντάχθηκε στο Hall Of Fame του WWE. Φαίνεται μάλιστα πως η ιδιαίτερα ξεχωριστή ιστορία της ζωής του δεν αποκλείεται να βρει σύντομα τον δρόμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις