Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ian McKellen – Patrick Stewart: Παρόντες στην πρεμιέρα της «Star Trek: Picard» δίνοντας ένα… φιλί
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ian McKellen – Patrick Stewart: Παρόντες στην πρεμιέρα της «Star Trek: Picard» δίνοντας ένα… φιλί

Ian McKellen - Patrick Stewart: Οι δυο ηθοποιοί γνώρισαν στιγμές δόξας όταν πρωταγωνίστησαν μαζί στις ταινίες X-Men.

Ian McKellen – Patrick Stewart: Το παρών στην πρεμιέρα της σειράς «Star Trek: Picard» στο Λονδίνο έδωσαν ο Sir Ian McKellen και ο Sir Patrick Stewart, οι οποίοι επεφύλαξαν μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους φωτογράφους που τους απαθανάτισαν στο κόκκινο χαλί. Οι δυο τους, τους οποίους ενώνει μια πολύ δυνατή φιλία περπατώντας στο κόκκινο χαλί έδειχναν πολύ κομψοί. Ο Sir Patrick Stewart φορούσε ένα total black outfit ενώ ο Ian McKellen επέλεξε ένα παλτό σε ιδιαίτερο μοτίβο, το οποίο συνδύασε με σκούρο παντελόνι και σικάτο φουλάρι -ένα item με το οποίο τον βλέπουμε πολύ συχνά.

Μεταξύ πολλών άλλων ρόλων, οι δυο ηθοποιοί γνώρισαν στιγμές δόξας όταν πρωταγωνίστησαν μαζί στις ταινίες X-Men, ενσαρκώνοντας τους δυο αιώνιους αντιπάλους, τον Magneto και τον Καθηγητή X. «Επισφραγίζοντας», λοιπόν, θα έλεγε κανείς, τη φιλία τους, οι Sir Ian McKellen και Patrick Stewart έδωσαν ένα πλατωνικό φιλί στο στόμα, αρκετό όμως για να προκαλέσει πανικό ανάμεσα στους αμέτρητους θαυμαστές τους ανά τον κόσμο! Ακομπλεξάριστοι και γνωστοί για το χιούμορ τους, χαμογελούσαν θερμά στους φωτογράφους.

Ian McKellen – Patrick Stewart: Το «Star Trek: Picard» θεωρείται η συνέχεια της σειράς «Star Treck: Η επόμενη γενιά»

Μάλιστα κάποια στιγμή, ο McKellen κράτησε το χέρι του Stewart και κατέβηκε στο ένα γόνατο, σαν να του έκανε πρόταση γάμου! Το «Star Trek: Picard» θεωρείται η συνέχεια της εμβληματικής, διαστημικής σειράς «Star Treck: Η επόμενη γενιά» (η οποία προβαλλόταν μεταξύ 1987 και 1994) και επικεντρώνεται στον πασίγνωστο χαρακτήρα Captain Jean-Luc Picard. O 79χρονος Sir Patrick Stewart επιστρέφει στον εμβληματικό αυτόν ρόλο, ο οποίος τον απογείωσε στο παγκόσμιο στερέωμα, 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. Τον ηθοποιό συνόδευε στην πρεμιέρα και η πανέμορφη σύζυγός του, η 41χρονη Sunny Ozell, με την οποία τον είδαμε ξανά πρόσφατα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις