Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 57: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη (16/1)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 57: Τι θα δούμε σήμερα, Πέμπτη (16/1)

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 57: Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 57: Φουντώνουν οι αντιδράσεις στο Διαφάνι σε βάρος της Ελένης στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς θα δούμε ότι οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη, όμως η εφευρετικότητα του, θα τον γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό.

Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο. Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης μετά την εντολή του Δούκα στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση;

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 57:  Το τρέιλερ για σήμερα 16/1

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις