Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Σακελλαροπούλου: Εγκρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Σακελλαροπούλου: Εγκρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας Σακελλαροπούλου: Δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός είχε κάνει λάθος στην προηγούμενη προεδρική εκλογή που δεν είχε στηρίξει τον κ. Παυλόπουλο.

Τσίπρας ΣακελλαροπούλουΣτη στήριξη της επιλογής Μητσοτάκη αναφορικά με την υποψήφια Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Παρ’ όλα αυτά, o Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε σφάλμα την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην ανανεώσει την θητεία του Προκόπη Παυλόπουλου. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον νυν ΠτΔ επιτυχημένο. Επίσης κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι επέλεξε να ανακοινώσει την επιλογή του σε μια ημέρα με βαριά και αρνητική ατζέντα για την κυβέρνηση με στόχο να την αλλάξει.

Στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε για αμοραλισμό και επικοινωνιακή διαχείριση στον κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να είχε ανανεώσει τη θητεία του κ. Παυλόπουλου, που ήταν επιτυχημένη. Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός είχε κάνει λάθος στην προηγούμενη προεδρική εκλογή που δεν είχε στηρίξει τον κ.Παυλόπουλο και ότι εκείνος δεν προτίθεται να επαναλάβει λάθη. Ετσι, η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει την κυρία Σακελλαροπούλου, που αναμένεται πλέον να εκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία από την πρώτη ψηφοφορία. Ο κ.Τσίπρας χαρακτήρισε εξαίρετη δικαστή την κυρία Σακελλαροπούλου και αναφέρθηκε σε αποφάσεις που έχει λάβει στην πορεία της, που πολλές φορές μάλιστα, δεν είχε διστάσει να ταχθεί και με την μειοψηφία.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις