Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντάνος Ράνια Κωστάκη: Φήμες για νέα σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου
LIFESTYLE

Ντάνος Ράνια Κωστάκη: Φήμες για νέα σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ντάνος Ράνια Κωστάκη: Η πληροφορία που κυκλοφορεί θέλει τον «Ντάνο» να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της εντυπωσιακής ραδιοφωνικής παραγωγού Ράνιας Κωστάκη.

Ντάνος Ράνια ΚωστάκηΝέος έρωτας έχει αρχίσει και… αχνοφαίνεται στην ελληνική Showbiz. Η πληροφορία που κυκλοφορεί θέλει λοιπόν τον «Ντάνο» να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της εντυπωσιακής ραδιοφωνικής παραγωγού Ράνιας Κωστάκη. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δεν χάνουν ευκαιρία να φωτογραφίζονται μαζί σε κοινές εμφανίσεις, ενημερώνοντας τους followers τους στο Instagram. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος Ντάνος έχει έρθει πολύ κοντά με τη ραδιοφωνική παραγωγό, με τους δύο να κυκλοφορούν μάλιστα ολοένα και πιο συχνά μαζί. Τόσο που κάποιοι έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται αν η σχέση που τους συνδέει είναι μια απλή φιλία ή κάτι παραπάνω.

Η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ράνιας Κωστάκη είναι μάλιστα τόσο ζεστή, που η ραδιοφωνική παραγωγός φρόντισε να του οργανώσει πρόσφατα ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του. Πέρα από τα γεγονός ότι η Ράνια και ο Ντάνος απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να συμπράξουν κιόλας για έναν όμορφο σκοπό. Μαζί και με τον δικηγόρο Αναστάσιο Ντούγκα, ένωσαν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος». Ένα σωματείο που σκοπό έχει να προσφέρει υποστήριξη και μια αγκαλιά σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα για μένα #fylakasagelos Τα 38 ξεκίνησαν υπέροχα 🙏🏻 Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για ολες τις υπέροχες ευχές σας και να τις ανταποδώσω σε όλους σας διπλά 🙏🏻 ❤️ Ευχαριστώ πολύ για την όμορφη βραδιά στο @privilegeathens 🙏🏻 @anastasios_ntougkas και @rania1111 το ευχαριστώ είναι λίγο για ό,τι κάνετε για μένα και είμαι πολύ περήφανος που μαζί στον #fylakasagelos θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τα παιδιά όλων μας. Καλή Χρονιά σε όλον τον κόσμο! #fylakasagelos #forchildren #happynewyear2020 #bestwishes #thankyou #danoslife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις