Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουζουράκης – Ρίζου: Η Μαρίζα για τον Πάνο και τα talent show που έχει απορρίψει
LIFESTYLE

Μουζουράκης – Ρίζου: Η Μαρίζα για τον Πάνο και τα talent show που έχει απορρίψει

Μουζουράκης - Ρίζου: «Μου έχει προταθεί τρεις φορές να είμαι κριτής σε talent show» τονίζει η τραγουδίστρια.

Μουζουράκης – Ρίζου: «Ο Πάνος Μουζουράκης είναι φίλος μου, αδερφός μου, παρέα μου στη ζωή», είπε η τραγουδίστρια και πολύ καλή του φίλη, Μαρίζα Ρίζου. «Ίσως είμαι από τις ελάχιστες γυναίκες που δεν έχει φλερτάρει ποτέ», πρόσθεσε η Μαρίζα Ρίζου, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τον κολλητό της Πάνο Μουζουράκη, καθώς και για τα talent show αλλά και για το αν της έχει γίνει πρόταση να είναι μέλος σε κάποια κριτική επιτροπή.

«Μου έχει προταθεί τρεις φορές να είμαι κριτής σε talent show, αλλά θεώρησα ότι δεν βρίσκομαι ούτε στο ελάχιστο σε μία θέση ακόμα που να έχω την εμπειρία και τα χρόνια ώστε να μπορώ να κρίνω. Εγώ, αν με έβλεπα πριν τρία χρόνια να είμαι κριτής σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα έλεγα “η κοπελίτσα ποια είναι;”.

View this post on Instagram

Φάμιλι δε λέιμπελ. #indahood #indahouse

A post shared by Mariza Rizou (@marizarizouofficial) on

Τα τρυφερά λόγια για τον… φίλο της

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι φίλος μου, αδερφός μου, παρέα μου στη ζωή. Ίσως είμαι από τις ελάχιστες γυναίκες που δεν έχει φλερτάρει ποτέ. Ξέρω τα πάντα για εκείνον. Ποτέ δεν τον έχω δει ερωτικά, είναι δυνατόν; Είναι αδερφός μου, είναι σχεδόν περίεργο… Γιατί να τα βγάλω όλα μπροστά του; Είσαι με τα καλά σου; Δηλαδή, εσύ στους φίλους σου πας και ξεγυμνώνεσαι;», είπε η Μαρίζα Ρίζου.

Μουζουράκης – Ρίζου: «Είναι αδερφός μου, είναι σχεδόν περίεργο» αναφέρει η τραγουδίστρια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις