Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ζούσε με τα πτώματα: Ανατριχίλα στην οικογενειακή τραγωδία στη Φλόριντα
ΚΟΣΜΟΣ

Ζούσε με τα πτώματα: Ανατριχίλα στην οικογενειακή τραγωδία στη Φλόριντα

Ζούσε με τα πτώματα: Ο 44χρονος είχε σκοτώσει και τον σκύλο της οικογένειας.

Ζούσε με τα πτώματα: Πατέρας ομολόγησε ότι σκότωσε τη σύζυγό του, τα τρία τους παιδιά και τον σκύλο τους στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη Daily Mail, γείτονες ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη οικογένεια από τα μέσα Δεκεμβρίου ενώ οι συγγενείς ισχυρίστηκαν ότι είχαν να ακούσουν νέα τους από τις 6 Ιανουαρίου. Αστυνομικοί είπαν ότι ο 44χρονος φυσιοθεραπευτής απαντούσε στα μηνύματα που έστελναν φίλοι και συγγενείς ενώ ζούσε με τα πτώματα στο σπίτι. Ο τρόπος και ο χρόνος που έχασαν τη ζωή τους τα θύματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, οι Αρχές εκτιμούν ότι δολοφονήθηκαν κάπου στα μέσα Δεκεμβρίου.

«Στις 29 Δεκεμβρίου, δεχθήκαμε κλήση στο αστυνομικό τμήμα από συγγενή των θυμάτων που μας ζήτησε να πάμε στο σπίτι της οικογένειας για να δούμε εάν είναι καλά στην υγείας τους. Της είχαν πει ότι ταλαιπωρούνται από γρίπη και δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί τους για δύο μέρες. Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι αλλά δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κάποιον, ωστόσο αυτό δεν τους φάνηκε περίεργο περιέργεια καθώς ο δράστης ταξίδευε συχνά καθώς εργαζόταν στο Κονέκτικατ και επέστρεφε στη Φλόριντα για τα Σαββατοκύριακα. Οι αστυνομικοί έφυγαν από το σπίτι αφού δεν διαπίστωσαν κάτι ύποπτο», είπε ο σερίφης, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ζούσε με τα πτώματα: Τι δήλωσε ο δράστης

Ένα δεύτερο τηλεφώνημα από γείτονα έκανε τους αστυνομικούς να επιστρέψουν την επόμενη μέρα στο σπίτι της οικογένειας. Έχοντας εξασφαλίσει ένταλμα μπήκαν στο σπίτι και βρέθηκαν μπροστά στα πτώματα. Ο 44χρονος είχε σκοτώσει και τον σκύλο της οικογένειας. Ο δράστης συνελήφθη όμως στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε καταναλώσει χάπια και είχε πει ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις