Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάβι Μπαρτσελόνα: Ο λόγος που απέρριψε την πρόταση για να γίνει προπονητής
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσάβι Μπαρτσελόνα: Ο λόγος που απέρριψε την πρόταση για να γίνει προπονητής

Τσάβι Μπαρτσελόνα: «Είναι αλήθεια πως δέχθηκα μία πρόταση από την Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα από τον Ερίκ Αμπιντάλ και τον Όσκαρ Γκράου».

Τσάβι ΜπαρτσελόναΣτην εποχή «Κίκε Σετιέν» έχει περάσει τις τελευταίες δύο ημέρες η Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ένα από τα φαβορί που ακούστηκαν το περασμένο διάστημα για τον πάγκο των μπλαουγκράνα ήταν και αυτό του Τσάβι. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να πείσει τον Τσάβι να γίνει ο νέος της προπονητής, με τον Ερίκ Αμπιντάλ και τον Όσκαρ Γκράου να ταξιδεύουν τις προηγούμενες μέρες στο Κατάρ με σκοπό να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο να αναλάβει τους “μπλαουγκράνα”, πριν τελικά ανακοινωθεί ο Κίκε Σετιέν.

Η Μπαρτσελόνα διέψευσε τις συζητήσεις αυτές, όμως ο ίδιος ο Τσάβι επιβεβαίωσε τις επαφές που είχε με τους εκπροσώπους των Καταλανών, τονίζοντας πως απέρριψε την πρόταση, όμως παραδέχθηκε πως το όνειρό του είναι να προπονήσει μία μέρα τους “μπλαουγκράνα”. “Είναι αλήθεια πως δέχθηκα μία πρόταση από την Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα από τον Ερίκ Αμπιντάλ και τον Όσκαρ Γκράου, όμως δεν την αποδέχθηκα, επειδή είναι πολύ νωρίς να προπονήσω αυτή την ομάδα. Δεν νιώθω έτοιμος τώρα. Βέβαια, το να προπονήσω μία μέρα την Μπαρτσελόνα είναι το όνειρό μου”. Υπενθυμίζεται ότι ο Τσάβι φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 1998 μέχρι το 2015. Κατά τη διάρκεια της θητείας του κατέκτησε 8 πρωταθλήματα Ισπανίας, 3 Κύπελλα και 4 Champions League.

Βίντεο από την πρώτη προπόνηση του νέου coach της Μπάρτσα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις