Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ Μπαρτσελόνα 2020: Πότε παίζουν στον δεύτερο γύρο της La Liga
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρεάλ Μπαρτσελόνα 2020: Πότε παίζουν στον δεύτερο γύρο της La Liga

Ρεάλ Μπαρτσελόνα 2020: Το δεύτερο «ραντεβού» τους για την LaLiga της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019-2020, προγραμματίστηκε για την 1η Μαρτίου του 2020 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ρεάλ Μπαρτσελόνα 2020Ύστερα από τη συνάντηση στο Λονδίνο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της LaLiga, έγινε γνωστό ότι το δεύτερο μεγάλο clasico της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα διεξαχθεί την 1η Μαρτίου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Υπενθυμίζεται, ότι στα μέσα του Δεκέμβρη κι έπειτα από αναβολή περίπου δυο μηνών στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ για τη φετινή σεζόν, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Καμπ Νόου», με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να παρατηρείται για πρώτη φορά έπειτα από 17 χρόνια στη μεταξύ τους «κόντρα».

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι αλληλοεξουδετερώθηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι της 18ης Δεκεμβρίου και ενώ υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές, εν τέλει καμία δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο». Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην παρούσα φάση, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα συγκατοικούν στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες έχουν συγκεντρώσει από 40 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές και απ’ ό,τι φαίνεται, οι δυο τους θα συνεχίσουν μέχρι την τελική στροφή για τον τίτλο, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει χάσει έδαφος στην κούρσα. Το δεύτερο «ραντεβού» τους για την LaLiga της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019-2020, προγραμματίστηκε για την 1η Μαρτίου του 2020 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και ώρα έναρξης στις 22:00 και αναμφίβολα αναμένεται να κρίνει πολλά.

Θυμηθείτε τι έγινε στο clasico του πρώτου γύρου:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις