Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Ειρωνικός ο Τσίπρας για την απόφαση Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Ειρωνικός ο Τσίπρας για την απόφαση Μητσοτάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε σήμερα τη σύσταση του νέου υπουργείου, με υπουργό τον Νότη Μηταράκη και αναπληρωτή υπουργό τον Γιώργο Κουμουτσάκο. 

15.01.2020 | 14:03

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δημιουργήσει υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε σήμερα τη σύσταση του νέου υπουργείου, με υπουργό τον Νότη Μηταράκη και αναπληρωτή υπουργό τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Οι διαστάσεις που παίρνει το ζήτημα του μεταναστευτικού-προσφυγικού οδήγησαν τον πρωθυπουργό σε αυτήν την απόφαση προκειμένου να προχωρήσει ταχύτατα το κυβερνητικό σχέδιο που είχε ανακοινωθεί τον Νοέμβριο.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε με ειρωνικό τρόπο αυτή την απόφαση:

«Τα συγχαρητήριά μου στον κ. Μητσοτάκη που του πήρε τελικά μόνο έξι μήνες και εφτά μέρες για να καταλάβει το μπάχαλο που δημιούργησε στο προσφυγικό και πόσο γκάφα ολκής ήταν η απόφασή του να καταργήσει το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στη χώρα με τις μεγαλύτερες ροές προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ευρώπη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:
Exit mobile version