Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεωργούλης – YFSF: «Θέλω να συνδυάσω πολιτική και τέχνη», λέει ο ευρωβουλευτής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργούλης – YFSF: «Θέλω να συνδυάσω πολιτική και τέχνη», λέει ο ευρωβουλευτής

Γεωργούλης - YFSF: «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα». 

Γεωργούλης – YFSFΣτο δελτίο ειδήσεων του STAR μίλησε ο ευρωβουλευτής, Αλέξης Γεωργούλης, με αφορμή την επιλογή του να είναι μέλος στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου του «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1. «Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την ιδιότητα τώρα, αλλά να την εξελίξω, προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη» τόνισε ο Έλληνας ευρωβουλευτής μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR, προσθέτοντας πως ως ευρωβουλευτής δουλεύει περισσότερο για λιγότερα χρήματα.  Οι μηνιαίες απολαβές του Αλέξη Γεωργούλη ανέρχονται στα 20.000 ευρώ, αλλά όπως σχολιάζει ο ίδιος: «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα».

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για την δραστηριότητά του στο ευρωκοινοβούλιο, που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Star, από τότε που εξελέγη ευρωβουλευτής, ο Αλέξης Γεωργούλης έχει μιλήσει τέσσερις φορές στην ολομέλεια και έχει συνυπογράψει 8 ψηφίσματα γενικού περιεχομένου. Είναι μέλος σε δύο επιτροπές, αναπληρωματικό μέλος σε ακόμη τέσσερις και έχει υποβάλει 8 ερωτήσεις. Σε ό,τι αφορά στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες για την απόφασή του να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του «Your Face Sounds Familiar», ο ηθοποιός κάνει λόγο για «κανιβαλισμό» και σχολιάζει πως έχει αναπτύξει «αντισώματα» στο μπούλινγκ και στο τρολάρισμα. Σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Αλέξης Γεωργούλης πρέπει να δηλώσει και τη δεύτερη απασχόλησή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις