Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπόμπα – Τανιμανίδης: Η ξεχωριστή έκπληξη που έκανε στους παππούδες της (vid)
LIFESTYLE

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Η ξεχωριστή έκπληξη που έκανε στους παππούδες της (vid)

Μπόμπα - Τανιμανίδης: «Φτάσαμε στο σπίτι στη Λαμία να κάνουμε έκπληξη στη γιαγιά και τον παππού», βλέπουμε να λέει η Χριστίνα Μπόμπα.

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Έκπληξη στον παππού και τη γιαγιά της που μένουν στη Λαμία έκανε η Χριστίνα Μπόμπα. Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να ζει μόνιμα πλέον στην Αθήνα, αλλά δεν ξεχνάει την οικογένεια της και τα αγαπημένα της πρόσωπα που μένουν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λαμία. Έτσι, πριν από λίγες ημέρες, η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι έχουν επιστρέψει από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, ταξίδεψαν μέχρι τη Λαμία για να δουν τον παππού και τη γιαγιά της παρουσιάστριας. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε σε Instastory την έκπληξη, στέλνοντας παράλληλα κι ένα μήνυμα.

«Φτάσαμε στο σπίτι στη Λαμία να κάνουμε έκπληξη στη γιαγιά και τον παππού», βλέπουμε να λέει η Χριστίνα Μπόμπα στην αρχή του βίντεο, το οποίο τραβά ο Σάκης Τανιμανίδης. Μόλις ο παππούς της ανοίγει την πόρτα και την αντικρίζει μένει έκπληκτος ενώ αυτή του φωνάζει «Έκπληξη!». Αμέσως, η Χριστίνα Μπόμπα πέφτει στην αγκαλιά του παππού της, ο οποίος την κρατά σφιχτά και τη φιλά. Αμέσως μετά εμφανίζεται και η γιαγιά της, η οποία συγκινημένη επίσης την αγκαλιάζει και τη φιλά. «Το 2020 βρες λίγο χρόνο παραπάνω για αυτούς που αγαπάς!», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα, παροτρύνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να μην ξεχνούν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, και να περνούν περισσότερες στιγμές μαζί τους.

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Βίντεο την ώρα της έκπληξης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις