Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ξιφομαχία διαζύγιο: Ο… ιδιαίτερος όρος που θέτει ένας άνδρας στη δικαστική διαμάχη
ΚΟΣΜΟΣ

Ξιφομαχία διαζύγιο: Ο… ιδιαίτερος όρος που θέτει ένας άνδρας στη δικαστική διαμάχη

Ξιφομαχία διαζύγιο: Ο David Ostrom, 40 ετών, από το Κάνσας, δήλωσε στο δικαστήριο ότι η πρώην σύζυγός του Bridgette Ostrom, 38 ετών, και ο δικηγόρος της, Matthew Hudson «τον κατέστρεψαν νόμιμα». 

Ξιφομαχία διαζύγιο: Με… ξιφασκία θέλει να λύσει τη δικαστική διαμάχη με τη σύζυγό του ένας άνδρας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο David Ostrom, 40 ετών, από το Κάνσας, δήλωσε στο δικαστήριο ότι η πρώην σύζυγός του Bridgette Ostrom, 38 ετών, και ο δικηγόρος της, Matthew Hudson «τον κατέστρεψαν νόμιμα». Έτσι ζήτησε από τον δικαστή να ξιφομαχήσουν εκείνος, η πρώην σύζυγος και ο δικηγόρος της. Ωστόσο το πήγε ένα βήμα παραπέρα ζητώντας χρόνο και συγκεκριμένα 12 εβδομάδες. Και αυτό διότι θέλει να βρει ένα… γνήσιο σπαθί Σαμουράι.

Μάλιστα υπέβαλε κανονικά αίτηση στο δικαστήριο, ώστε να του επιτραπεί να γίνει αυτό. Όπως ισχυρίζεται η πρώην γυναίκα του και ο δικηγόρος της τον έχουν απογοητεύσει. Ο δικηγόρος της, ζήτησε από το δικαστήριο να μην επιτραπεί κάτι τέτοιο. Και αυτό διότι μπορεί να σκοτωθεί κάποιος και επιχειρηματολόγησε αναφέροντας «η ζωή είναι πάνω από δικαστικές διαμάχες και περιουσίες». «Μέχρις ότου ακολουθηθούν τα κατάλληλα διαδικαστικά βήματα σχετικά με το αίτημα αυτό, το δικαστήριο δεν θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες σχετικά με οποιαδήποτε κίνηση, αντίρρηση ή αναφορά που κατατέθηκε από οποιοδήποτε από τα συμβαλλόμενα μέρη αυτή τη στιγμή». Αυτή ήταν η άποψη του δικαστή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις