Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ασέλγεια ανηλίκου: Κακοποίηση 13χρονης από τον πατριό της στη Θάσο
ΕΛΛΑΔΑ

Ασέλγεια ανηλίκου: Κακοποίηση 13χρονης από τον πατριό της στη Θάσο

Ασέλγεια ανηλίκου: Κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η μητέρα.

Ασέλγεια ανηλίκου: Στον ανακριτική μεταφέρθηκαν σήμερα, Τετάρτη, οι κατηγορούμενοι για ασέλγεια ανηλίκου (πατριός και μητέρα) στη Θάσο. Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν το 15χρονο πλέον κορίτσι αποκάλυψε στη νέα σύζυγο του πατέρα της πως το μαρτύριο της ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017 και κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν δηλαδή έμενε στη Θάσο και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι του νέου συντρόφου της μητέρας της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα το Center TV στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας κατά την ανακριτική διαδικασία σημειώθηκε ένταση με τον πατριό να φωνάζει: . Τόσοι γιατροί εξέτασαν το παιδί, δεν υπάρχει τίποτα». Παράλληλα, η μητέρα του κοριτσιού κατέρρευσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Ασέλγεια ανηλίκου: Το χρονικός της υπόθεσης

Το μαρτύριο της κοπέλας κράτησε πάνω από 1,5 χρόνο. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της ανήλικης Χρυσόστομος Βελάκης και μεταδίδει το kavalanews.gr η μητέρα της κοπέλας φέρεται να ήξερε για την τραγωδία που ζούσε η κόρη της (είχε ενημερωθεί από την ίδια) και δεν έκανε τίποτα καθώς δεν πίστευε τη μικρή. Παρά το γεγονός μάλιστα πως η ανήλικη της είχε μιλήσει η ίδια το 2018 αποφάσισε να παντρευτεί τον σύντροφό της.

Ο φυσικός πατέρας του παιδιού ζούσε στη Γερμανία μαζί με τη νέα του οικογένεια και δεν γνώριζε τι συνέβαινε στη Θάσο. Σε μία επίσκεψή της στη Γερμανία η 15χρονη αποφάσισε να παραμείνει λίγο καιρό παραπάνω και έτσι ξεκίνησε να πηγαίνει σχολείο. Οι δάσκαλοι έβλεπαν πως κάτι συμβαίνει και ανησυχούσαν. Τότε η μικρή άνοιξε την καρδία της στη σύζυγο του πατέρα της και της μίλησε για όσα είχαν συμβεί.

Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή και ο πατέρας κατήγγειλε το περιστατικό με τη βοήθεια του δικηγόρου του. Η μήνυση αρχικά έγινε κατά του πατριού όταν όμως ενημερώθηκε η εισαγγελέας για τη στάση που κράτησε η μητέρα άσκησε δίωξη αυτεπαγγέλτως και κατά της ίδιας.

Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις