Νοτοπούλου Ινστα: “Είναι σε σχέση;” – Το χαμένο φλουρί και η αγάπη που… κερδίζει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νοτοπούλου Ινστα: “Είναι σε σχέση;” – Το χαμένο φλουρί και η αγάπη που… κερδίζει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νοτοπούλου Ινστα: «Γλυκιές αιχμές» για τον Νίκο Ταχιάο ο οποίος κέρδισε το φλουρί στο δήμο Θεσσαλονίκης.

14.01.2020 | 16:28

Νοτοπούλου Ινστα: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης έκοψε χθες ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ευχήθηκε δημιουργική και ευλογημένη χρονιά με υγεία και μοίρασε κομμάτια της πίτας στους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων και στις δημοτικές κοινότητες. Στη σειρά της, για ένα κομμάτι βασιλόπιτα, περίμενε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία ήταν υποψήφια για το δήμο της Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαΐου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία γράφοντας: «Περιμένοντας ένα φλουρί….». Όταν είδε ότι δεν ήταν η τυχερή και δεν κέρδισε το φλουρί… απογοητευμένη έγραψε: «Σιγά μη μου τύχαινε. Είναι νόστιμη. Κερδίζω στην αγάπη». H Κατερίνα Νοτοπούλου δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον Νίκο Ταχίαο ο οποίος ήταν εκείνος που βρήκε του φλουρί, γράφοντας: «Αυτό που μια φορά ήρθε ο Νίκος Ταχιάος στο δημοτικό συμβούλιο και κέρδισε το φλουρί με ξεπερνά».

Νοτοπούλου: Υπάρχει η επιθυμία μου για παιδί

Για την πρώτη θέση σε σταυρούς, την σχέση της με τα ΜΜΕ, αλλά και το αν είναι πολιτικός καριέρας μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη της στο flash.gr, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. Η κ. Νοτοπούλου αναφέρθηκε ακόμα στο σαρδάμ με τον «ΤΣΕΟ», αλλά και το αν η μητρότητα είναι στα σχέδια της.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι χρειάζεται για να σταυρωθεί κάποιος η Κατερίνα Νοτοπούλου τόνισε:

«Κουράγιο! Τελικά κάθε προεκλογική μάχη είναι ένα είδος… σταυροφορίας. Αναμετριέσαι με πολλά και δεν είναι όλα ευχάριστα. Πάντως μυστικό επιτυχίας δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο. Αυτό που συμπέρανα κατά την προεκλογική περίοδο ως υποψήφια δήμαρχος αλλά και ως υποψήφια για την εθνική βουλή, είναι ότι έχεις δύο δρόμους να βαδίσεις. Ή αυτόν που λέγεται ΜΜΕ και στήριξη από εύρωστες οικονομικές δυνάμεις ή πορεία προς την κοινωνία. Όσο με αφορά έχτισα σχέσεις αληθινές με τους ανθρώπους της πόλης και εργάστηκα σκληρά τα προηγούμενα χρόνια. H Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μου, κουράστηκα, αλλά απόλαυσα τη διαδρομή. Και η εμπιστοσύνη που μου έδωσαν οι συντοπίτες μου ήταν μεγάλη επιβράβευση. Συγκινήθηκα πολύ εκείνο το σκληρό βράδυ των αποτελεσμάτων».

Όσον φορά το περίφημο σαρδάμ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε:

«Κοιτάξτε, όλοι θέλουμε να μας θυμούνται για τις σοφές μας κουβέντες κι όχι για τις γκάφες μας. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι στεναχωρήθηκα διότι δεν ήταν λάθος από άγνοια. Αναρωτιόμουν συνέχεια «πως μου ήρθε;» Ε, μου ήρθε! Μετά συμφιλιώθηκα με το συμβάν. Μακάρι οι γκάφες όλων των πολιτικών να είναι έτσι ανθρώπινες. Άλλο να κάνεις «λάθος» και να λες «αποφοίτησα από το Columbia» κι άλλο να λες το CEO, «Τσέο».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου μίλησε και για την απώλεια ακοής και πως επηρέασε αυτή την, καθημερινότητά της.

«Χρειάζεται διπλή προσπάθεια για να αντιληφθώ και να επικοινωνήσω. Άρα επιφέρει διπλή κούραση. Ειδικά στη δική μου καθημερινότητα που η επικοινωνία είναι το Α και το Ω. Για παράδειγμα, εσείς ξέρετε πως μετρά ο χρόνος σε μία τηλεοπτική εμφάνιση, οπότε καταλαβαίνετε. Όμως εκείνο που επηρέασε καθοριστικά είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζω τη ζωή. Από μικρή θεωρούσα ότι έπρεπε όλα να τα κάνω τέλεια. Οι σχολικές επιδόσεις, οι πανεπιστημιακές σπουδές, οι πολιτικές μου δραστηριότητες… να είμαι πάντα επιμελής. Μετά το συμβάν εννόησα ότι η ζωή είναι όμορφη και αληθινή με τις ατέλειες και τα ψεγάδιά της. Με τις δυσκολίες της», είπε.

Τέλος η κ. Νοτοπούλου αποκάλυψε ακόμα ότι η αστυνομικός της στην Αθήνα, είναι γυναίκα γιατί η μία κατανοεί την άλλη, ενώ μίλησε και την μητρότητα και αν αυτή είναι στα σχέδια της.

«Η μητρότητα δεν είναι project προς υλοποίηση, είναι κάτι πολύ ανώτερο. Μπορεί να μην πιστεύω στο αφήγημα του “βιολογικού ρολογιού”, όμως η επιθυμία μου για παιδί, ναι υπάρχει. Έχω ωραίες και τρυφερές παραστάσεις από τη δική μου οικογένεια, ως παιδί, κι αυτή η εμπειρία με προδιαθέτει θετικά», δήλωσε στο flash.gr, η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Exit mobile version