Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μηταράκης Χίος: Καταδικαστέα η επίθεση λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, “αλλά”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηταράκης Χίος: Καταδικαστέα η επίθεση λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, “αλλά”

Μηταράκης Χίος: Υπενθυμίζεται πως κατά την προσέλευση του υφυπουργού στο Δημαρχείο της Χίου ομάδα συγκεντρωμένων άρχισαν να τον εξυβρίζουν και να πετούν εναντίον του αντικείμενα.

Μηταράκης Χίος: Καταδικάζει την επίθεση στον υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του. Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «αυτονόητα καταδικαστέες» πράξεις για τις επιθέσεις και προπηλακισμό του υφυπουργού Εργασίας στη Χίο. Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί την ΝΔ για την προεκλογική της στάση λέγοντας ότι «βρίσκεται αντιμέτωπη με τα ψέματα που έσπειρε προεκλογικά.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Οι επιθέσεις και ο προπηλακισμός κατά του υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη, για το προσφυγικό, είναι αυτονόητα καταδικαστέες. Δυστυχώς, η ΝΔ βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μισαλλοδοξία και τα ψέματα που έσπειρε προεκλογικά για λίγες ψήφους. Τότε δηλαδή που χυδαιολογούσε ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι μετεγκεταστάσεις και η αποσυμφόρηση των νησιών δεν αποτελούν λύση».

Μηταράκης – Χίος: Του πέταξαν αντικείμενα

Υπενθυμίζεται πως κατά την προσέλευση του υφυπουργού Νότη Μηταράκη στο Δημαρχείο της Χίου μικρή ομάδα συγκεντρωμένων έξω από το κτήριο άρχισαν να τον εξυβρίζουν και να πετούν εναντίον του αντικείμενα. Ενώ προσπάθησαν και να τον ακολουθήσουν μέσα στο κτήριο πράγμα που πέτυχαν σπάζοντας την πόρτα του κτηρίου και παρασύροντας ομάδα αστυνομικών που βρισκόταν εκεί. Προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου διεκόπη η διαδικασία του Συμβουλίου.

Δείτε το βίντεο:
Δείτε ακόμη:

“Οι μετανάστες αλλοιώνουν τη χώρα” – Απάντηση Άδωνι στις αντιδράσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις