Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σωκράτης Αλαφούζος Netflix: Ως κλειδαράς στη σειρά «AJ and the Queen»
LIFESTYLE

Σωκράτης Αλαφούζος Netflix: Ως κλειδαράς στη σειρά «AJ and the Queen»

Σωκράτης Αλαφούζος Netflix: Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του για την επικείμενη συνεργασία του με τη Warner Bros για τη σειρά του Netflix «AJ and the Queen».

Σωκράτης Αλαφούζος NetflixΜετά τον Γιάννη Σπαλιάρα που συμμετείχε σε σειρά του Netflix, ακόμα ένας Έλληνας ηθοποιός επιλέχθηκε από την αμερικανική εταιρεία.  Ο λόγος για τον Σωκράτη Αλαφούζο. Ο Σωκράτης Αλαφούζος που πλέον έχει εγκατασταθεί και εργάζεται στην Αμερική, εμφανίζεται -σε ένα σύντομο ρόλο, του Ρώσου κλειδαρά Ιγκόρ- στη σειρά του Netflix «AJ and the Queen». Στη σειρά πρωταγωνιστεί η παγκοσμίως γνωστή drag queen RuPaul.

Η υπόθεση της σειράς αφορά τις περιπέτειες της ταλαντούχας drag queen Ruby Red. Η πρωταγωνίστρια χάνει όλες τις οικονομίες της και αναγκάζεται να ξεκινήσει τουρνέ. Στο πλευρό της, μια πολύ ικανή και απρόσμενη βοηθός, η 10χρονη AJ. Ο ίδιος ο ηθοποιός σε παλαιότερη ανάρτησή του στο facebook είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του για την επικείμενη συνεργασία του με τη Warner Bros για τη σειρά του Netflix «AJ and the Queen».

Η ανάρτηση:
Το τρέιλερ της σειράς:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις