Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπέζος θέατρο 2019: Τα νεύρα του ηθοποιού με δημοσιογράφο εκπομπής
LIFESTYLE

Μπέζος θέατρο 2019: Τα νεύρα του ηθοποιού με δημοσιογράφο εκπομπής

Μπέζος θέατρο 2019: Ο δημοφιλής ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, τα έβαλε με δημοσιογράφο πρωινής εκπομπής.

Μπέζος θέατρο 2019: Ο Γιάννης Μπέζος, τα έβαλε με δημοσιογράφο πρωινής εκπομπής. Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ράφτης Κυριών” παραβρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος δέχτηκε να μιλήσει στην κάμερα του “Ευτυχείτε”. Ωστόσο, ο ηθοποιός εκνευρίστηκε με ερώτηση του δημοσιογράφου που αναφερόταν στον διαχωρισμό των ηθοποιών μεταξύ εκείνων που παίζουν στο θέατρο και αυτών που εμφανίζονται στην τηλεόραση.

«Μην με βάλετε σε αυτή την κουβέντα, δεν θα απαντήσω σε αυτά!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος. «Βαριέμαι! Πλήττω φρικτά με αυτές τις ερωτήσεις!» συμπλήρωσε ο ηθοποιός. «Έχουν απαντηθεί από το χρόνο εδώ και πολλά χρόνια. Άλλο…» θέλησε να εξηγήσει ο Γιάννης Μπέζος στον ρεπόρτερ πρωινής εκπομπής. «Κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον έχετε να με ρωτήσετε;» αναρωτήθηκε ο Γιάννης Μπέζος, «Μη με ρωτάτε για την τηλεόραση και όλους αυτούς που παίζουν στις τηλεοράσεις, δεν με ενδιαφέρει αυτό».

Γιάννης Μπέζος: Απόσπασμα από την συνέντευξή του

«Ράφτης Κυριών»

H παράσταση «Ράφτης Κυριών», του Ζωρζ Φεντώ σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου έρχεται στις 17 Οκτωβρίου στο Θέατρο Προσκήνιο. Για πρώτη φορά ο ανατρεπτικός λόγος και το εκρηκτικό χιούμορ του Ζωρζ Φεντώ συναντούν τη μουσική, σε πρωτότυπη σύνθεση του Φοίβου Δεληβοριά. Ο «Ράφτης Κυριών», το διασημότερο έργο του Φεντώ, είναι κλασική, εξαιρετικά απολαυστική κωμωδία,γεμάτη απρόοπτα, έξυπνο χιούμορ και καταιγιστική δράση. Η συζυγική απιστία γίνεται το εργαλείο για να σατιριστούν η υποκρισία, η σεμνοτυφία και τα μικροαστικά ήθη δημιουργώντας την εικόνα της απόλυτης φάρσας.

Τα έργα του Ζωρζ Φεντώ. Όσο «επιφανειακά» και «αντιπνευματικά» φαίνονται, τόσο απαιτητικά είναι στη σκηνική τους πραγμάτωση. Η φάρσα, αυτό το υποείδος της κωμωδίας, που αντιμετωπίζεται συνήθως με απαξιωτικό τρόπο από καλλιτέχνες και καλλιτεχνίζοντες, είναι ο χώρος που ο ηθοποιός οφείλει να γίνει δημιουργός και ποιητής ενός χρόνου που την ίδια στιγμή θα τον συμμεριστεί το κοινό. Στόχος είναι το γέλιο το πρωτόγονο. Δηλαδή η μεγάλη μας παρηγοριά.

Σκηνές από την παράσταση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις