Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμπλοκή αλλοδαπών – Θεσσαλονίκη: Δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν
ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή αλλοδαπών – Θεσσαλονίκη: Δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν

Συμπλοκή αλλοδαπών - Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο από τα εμπλεκόμενα άτομα και κατά δήλωσή τους πρόκειται για Πακιστανούς.

Συμπλοκή αλλοδαπών – Θεσσαλονίκη: Δύο άτομα συνελήφθησαν, ύστερα από συμπλοκή αλλοδαπών που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Γιαννιτσών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από το επεισόδιο δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο προχώρησαν σε τουλάχιστον οχτώ προσαγωγές υπόπτων. Τελικά συνελήφθησαν δύο εξ αυτών και κατά δήλωσή τους πρόκειται για Πακιστανούς.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και σωματική βλάβη. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, τα άτομα που συνεπλάκησαν σε καφέ κρατούσαν ρόπαλα και στυλιάρια. Με πληροφορίες από Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συμπλοκή αλλοδαπών – Θεσσαλονίκη: Με ρόπαλα και στυλιάρια στα χέρια τους

Συμπλοκή αλλοδαπών – Θεσσαλονίκη: Άλλο ένα επεισόδιο σύγκρουσης λίγες μέρες πριν, έξω από κομμωτήριο

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοια επεισόδια στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ένταση επικράτησε λίγο μετά τις 20:30 λίγες μέρες πριν, στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη, όταν αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, έξω από κομμωτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το grtimes.gr, επί τόπου έσπευσε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, η οποία προσήγαγε αρκετά άτομα, για εξακρίβωση στοιχείων. Από το επεισόδιο δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Ωστόσο, οι Αρχές διεξήγαν έρευνες στην περιοχή, με σκοπό να εντοπίσουν κι άλλα άτομα που σχετίζονταν με το συμβάν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις