Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σύγκρουση με αρκούδα: Αυτοκίνητο ανετράπη από το ατύχημα, στην Καστοριά
ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση με αρκούδα: Αυτοκίνητο ανετράπη από το ατύχημα, στην Καστοριά

Σύγκρουση με αρκούδα: Η μετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί.

Σύγκρουση με αρκούδα: Τύχη «βουνό» είχε ένας οδηγός αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με… αρκούδα σε μια επικίνδυνη στροφή λίγο έξω από τον οικισμό της Κορησού στην Καστοριά. Παρόλα αυτά γλίτωσε με ελαφρά τραύματα ενώ και το αγρίμι φαίνεται πως επέζησε από το ατύχημα και χάθηκε μέσα στο δάσος. Ο τυχερός – άτυχος οδηγός κινούνταν τις πρωινές ώρες της Κυριακής στην περιοχή. Ξαφνικά όμως, σε μια στροφή που έχει χαρακτηριστεί ως “καρμανιόλα” επειδή έχουν συμβεί πολλά δυστυχήματα στο παρελθόν, πετάχτηκε μπροστά του η αρκούδα, ένα μεγαλόσωμο θηλαστικό χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.

Η μετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί. Ωστόσο, ο οδηγός υπέστη μόνο μερικά χτυπήματα στα πλευρά. Σύμφωνα με εξετάσεις που έκανε στο νοσοκομείο Καστοριάς όπου μεταφέρθηκε. Η αρκούδα τραυματίστηκε. Βέβαια, είναι άγνωστο πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή της, καθώς δεν εντοπίστηκε στην περιοχή. Το περίεργο είναι ότι δεν είχε πέσει σε χειμερία νάρκη, πράγμα που εξηγείται από τις ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν ακόμη, σύμφωνα με το fouit.gr.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις