Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γεωργούλης YFSF: Πλήθος ειρωνικών σχολίων για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργούλης YFSF: Πλήθος ειρωνικών σχολίων για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Γεωργούλης YFSF: Αντιδράσεις και πολλά σχόλια προκάλεσε η ανακοίνωση ότι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης θα συμμετάσχει στο σόου Your Face Sound Familiar.

Γεωργούλης YFSF: Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της συμμετοχής του Αλέξη Γεωργούλη, ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ως κριτή, στο σόου του ΑΝΤ1 YFSF. Μάλιστα, τα σχόλια δεν περιορίστηκαν στα social media. Ακόμη και η φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ Εφημερίδα των Συντακτών σε άρθρο της ασκούσε κριτική για την επιλογή του Αλέξη Γεωργούλη να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με τα πυρά να αγγίζουν ακόμη και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή του αυτή. Κοινή συνισταμένη των σχολίων είναι ότι η συμμετοχή ενός ευρωβουλευτή σε ριάλιτι σόου υποβιβάζει τον θεσμό και προφανώς τίθεται θέμα πολιτικής δεοντολογίας, αφού ο Αλέξης Γεωργούλης είναι εκλεγμένος σε κόμμα της Αριστεράς, η οποία διαθέτει ένα συγκεκριμένο αξιακό σύστημα.

Φυσικά, από χθες, όταν έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Γεωργούληςθα συμμετέχει ως κριτής στο YFSF τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά. Και δεν ήταν τόσο χιουμοριστικά. Ηταν περισσότερο… δηλητηριώδη:

Άντε, να δούμε και τη Κουντουρά στο My Style Rocks και τον Παπαδημούλη συμπαρουσιαστή στο Στην Υγειά μας Ρε Παιδιά!

Το αστείο δεν είναι που ο γεωργουλης θα βγει στην τηλεόραση αλλά ότι είναι ευρωβουλευτής κ για αυτό δεν φταίει ο ίδιος βεβαια ο ίδιος.

Οι δέκα παίκτες του YFSF:

Λάμπης Λιβιεράτος
Γιώργος Χρανιώτης
Στέφανος Μουαγκιέ
Νικόλας Ραπτάκης
Ηλίας Μπογδάνος
Ευριδίκη
Μαρία Ανδρούτσου
Δανάη Λουκάκη
Τάνια Μπρεάζου
Κατερίνα Κουκουράκη

Σύμφωνα με το «Πρωινό», οι τέσσερις κριτές του YFSF θα είναι οι: Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Το πρώτο γύρισμα θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και η προβολή του επεισοδίου θα γίνει την πρώτη Κυριακή του μήνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις