«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 54: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα (13/1)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 54: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα (13/1)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 54: Ο Μελέτης αποκαλύπτει τις υποψίες του στον Δούκα πως ο βοσκός είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου.

13.01.2020 | 11:35

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 54: Η κορυφαία δραματική σειρά εποχής “Άγριες Μέλισσες” συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές, οι οποίοι την τιμούν κάθε βδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:45 στον ANT1. Ανατρεπτικό αναμένεται να είναι για ακόμα μία φορά το επεισόδιο της σειράς. Έτσι λοιπόν, σήμερα θα δούμε ότι η Ελένη συγκρούεται με τον Δούκα κι έρχεται αντιμέτωπη με ένα πλήθος συγχωριανών της. Εκείνοι, παρακινούμενοι καθώς είναι από τον Δούκα και τον Τόλλια, της δείχνουν την οργή τους. Ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στην Δρόσω πως αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν ένα επιπόλαιο λάθος και τη συμβουλεύει να τον ξεχάσει.

Η Ανέτ εξομολογείται στον Νέστορα το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της, που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, εκτός από αυτήν και τον Δούκα. Οι πόνοι πιάνουν ξαφνικά την Παγώνα, η οποία γεννάει με τη βοήθεια της Ρίζως, του Τόλλια και του Προύσαλη. Η Ανέτ ανακοινώνει στον Δούκα την απόφαση της να πει την αλήθεια στον Μιλτιάδη. Ωστόσο αυτός της δηλώνει πως, αν το κάνει, θα πρέπει να φύγει από το σπίτι του. Ο Μελέτης αποκαλύπτει τις υποψίες του στον Δούκα πως ο βοσκός είναι ο πληροφοριοδότης του Κυπραίου. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας;

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 55: Το σημερινό τρέιλερ

Exit mobile version