Μέγκαν Ελισάβετ: Η Βασίλισσα πήρε πίσω τα δαχτυλίδια

ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Ελισάβετ: Η Βασίλισσα πήρε πίσω τα δαχτυλίδια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Μέγκαν Ελισάβετ: Ρεπορτάζ της Daily Mail αποκαλύπτει πως η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι του αρραβώνα της που ανήκει στην Βασίλισσα Ελισάβετ.

13.01.2020 | 19:12

Μέγκαν ΕλισάβετΝέα «καυτή» εξέλιξη στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στο ζεύγος Μέγκαν και Χάρι και τη Βασίλισσα Ελισάβετ φέρνει στο φως η Daily Mail. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει πως η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι του αρραβώνα της που ανήκει στην Βασίλισσα Ελισάβετ. Η Μέγκαν Μαρκλ εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό χωρίς το γαμήλιο δαχτυλίδι και το δαχτυλίδι των αρραβώνων όταν επισκέφτηκε το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου την Τετάρτη, λίγες μόνο ώρες πριν ανακοινώσει ότι ο ίδιος και ο Πρίγκιπας Χάρι ανακοινώνουν ότι «αποχωρούν» από τα βασιλικά καθήκοντα.

Η Δούκισσα του Sussex, 38 ετών, πραγματοποίησε την επίσκεψη στο μικρότερο θέατρο Dorfman της Εθνικής, αφού επισκέφθηκε τον Καναδά με τον Χάρι, 35 ετών, νωρίτερα, για να τους ευχαριστήσει για τη φιλοξενία της χώρας τους κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Και χθες το απόγευμα, η Μαρκλ φορώντας μια φαρδιά μαύρη παντελόνα  ένα μπλε πουκάμισο και ένα σκούρο παλτό, εθεάθη χωρίς κοσμήματα – αφήνοντας το δαχτυλίδι αρραβώνων των 140.000 στερλινών στο σπίτι.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα:
Exit mobile version