Ελισάβετ – Μέγκαν: Το ακουστικό στο αυτί λίγο πριν τις συζητήσεις με τον Χάρι και την σύζυγό του

ΚΟΣΜΟΣ

Ελισάβετ – Μέγκαν: Το ακουστικό στο αυτί λίγο πριν τις συζητήσεις με τον Χάρι και την σύζυγό του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Ελισάβετ - Μέγκαν: Τα ακουστικά της βασίλισσας Ελισάβετ είναι απλά βοηθήματα ακοής και δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ακοής.

13.01.2020 | 12:17

Ελισάβετ – Μέγκαν: Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να έχει φτάσει αισίως τα 93, ωστόσο κρατιέται πολύ καλά, κάνοντας αρκετές δημόσιες εμφανίσεις και διατηρώντας ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα. Χθες όμως, οι παρατηρητικοί θαυμαστές της διαπίστωσαν πως φορά ακουστικό στο δεξί αυτί της, για πρώτη φορά κατά την εμφάνιση της στην κυριακάτικη λειτουργία στο εξοχικό της στο Σάντριγχαμ και φυσικά κάποιοι ανησύχησαν για την υγεία της, την ώρα μάλιστα που και ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν είναι και τόσο καλά και δεδομένων των συζητήσεων που ξεκινούν σήμερα σχετικά με τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και την δήλωσή τους πως αποχωρούν από ανώτερα βασιλικά μέλη.

Πάντως, παρόλο που η βασίλισσα Ελισάβετ είναι πολύ μεγάλης ηλικίας, εξακολουθεί να κρατά τα ηνία της βασιλικής οικογένειας και μάλιστα σήμερα θα προεδρεύσει της κρίσιμης συνόδου παρουσία των πρίγκιπα Κάρολο, Γουίλιαμ και Χάρι, μετά την βόμβα της ανακοίνωσης της απόσυρσής τους από ανώτεροι βασιλείς και την πρόθεσή τους να είναι «οικονομικά ανεξάρτητοι», μοιράζοντας τον χρόνο τους ανάμεσα σε Βόρεια Αμερική και Αγγλία.

Ελισάβετ – Μέγκαν: Aυξημένες αρμοδιότητες στον πρίγκιπα Κάρολο

Σύμφωνα με πηγές όμως, τα ακουστικά της βασίλισσας Ελισάβετ είναι απλά βοηθήματα ακοής και δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ακοής. Να σημειωθεί, όμως, πως πρόσφατα η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να δώσει αυξημένες αρμοδιότητες στον μεγαλύτερο γιο της, πρίγκιπα Κάρολο, χρήζοντάς τον αντιβασιλέα, καθώς ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα πριν από μερικά χρόνια, λόγω ηλικίας.

Exit mobile version