Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπεσε από το μπαλκόνι: Πτώση γυναίκας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας
ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε από το μπαλκόνι: Πτώση γυναίκας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Έπεσε από το μπαλκόνι: Κινητοποίηση το πρωί της Δευτέρας στη Λάρισα.

Έπεσε από το μπαλκόνι: Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στη Λάρισα καθώς μια γυναίκα έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Τζαβέλα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το σώμα της γυναίκας. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και αφού μπήκε στην αναζωογόνηση, λίγο αργότερα εξέπνευσε. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια της πτώσης. Ένα θρίλερ επικράτησε και στο νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 38χρονη γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η άτυχα γυναίκα βρίσκονταν στο μπαλκόνι του νοσοκομείου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σοβαρά τραυματισμένη. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η γυναίκα σώθηκε καθώς έπεσε στο Plexiglas του 1ου ορόφου, με αποτέλεσμα να ανακοπεί η ταχύτητα της πτώσης και να κρατηθεί στη ζωή. Υπενθυμίζεται πως κάποιες μέρες πριν ένας άνδρας 46 ετών έπεσε το μεσημέρι από τον 5ο όροφο κτιρίου της Περιφέρειας Αττικής στο Κουκάκι και έχασε τη ζωή του. Τριήμερο πένθος κήρυξε ο Περιφερειάρχης ενώ είχε αναβάλλει και τη φωταγώγηση του δέντρου στο Πεδίο του Άρεως.

Έπεσε από τον 5ο όροφο – Κουκάκι

Ο 46χρονος άντρας προκάλεσε σοκ στους ανθρώπους της περιοχής και τους συναδέλφους του αλλά και συναγερμό στις Αρχές. Πρόκειται για το κτήριο στη λεωφόρο Συγγρού 80 – 88, που βρίσκεται κοντά σε αυτό που στεγάζεται ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε και ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ). Σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Περιφέρεια Αττικής ενώ είχε αναβάλλει την εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίο του Άρεως.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις