Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δίκη Τοπαλούδη – Μάγδα Φύσσα: Η σπαρακτική στιγμή που η μάνα της Ελένης καταρρέει στην αγκαλιά της
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Τοπαλούδη – Μάγδα Φύσσα: Η σπαρακτική στιγμή που η μάνα της Ελένης καταρρέει στην αγκαλιά της

Δίκη Τοπαλούδη - Μάγδα Φύσσα: Η συγκλονιστική συνάντηση δύο τραγικών προσώπων.

Δίκη Τοπαλούδη – Μάγδα Φύσσα: Δεν γνωρίζονται, αλλά τους ενώνει ο αβάσταχτος, ο πιο άδικος πόνος. Ο λόγος για την μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη και την Μάγδα Φύσσα που ο γιος της, Παύλος επίσης δολοφονήθηκε το 2013. Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν καθώς ξεκίνησε η δίκη για την δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο. Εκεί από νωρίς βρέθηκε η μητέρα του άτυχου μουσικού, Μάγδα Φύσσα η οποία ξέρει καλά της δικαστικές αίθουσες προκειμένου να της συμπαρασταθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Φύσσας είχε πέσει νεκρός μετά από μαχαιριές του Γιώργου Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη στιγμή που η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη καταρρέει στην αγκαλιά της μητέρας του Παύλου Φύσσα.

Σπαρακτική η στιγμή που η μάνα της Ελένης καταρρέει στην αγκαλιά της μάνας του Παύλου.

Ξέσπασε η μητέρα Τοπαλούδη στη δίκη: Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή…

Δεν άντεξε στη θέα των δύο κατηγορουμένων να μπαίνουν στο δικαστήριο η μητέρα της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Η χαροκαμένη μάνα ξέσπασε κατά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία και τον βιασμό του παιδιού της. Η μητέρα του θύματος φώναξε μέσα στο δικαστήριο στους δυο νεαρούς κατηγορουμένους: «Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι».

Η γυναίκα, μην μπορώντας να αντέξει άλλο, αποχώρησε από την αίθουσα. Η δίκη ξεκίνησε με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου.

Πατέρας Ελένης προς κατηγορουμένους: Δεν ντρέπεστε; Τη βιάσατε με το μαχαίρι στο λαιμό

«Δεν ντρέπεστε λίγο, για ποια συναίνεση μιλάτε; Με το μαχαίρι στον λαιμό τη βιάσατε… Το κορίτσι μας ήταν το “τυχερό”. Αν δεν ήταν η Ελένη, θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι». Αυτό ανέφερε ο πατέρας της Ελένης απευθυνόμενος στους δυο κατηγορουμένους για τη δολοφονία της κόρης του. Ο κ. Τοπαλούδης ξέσπασε με αφορμή τη δήλωση των κατηγορουμένων ότι αρνούνται την κατηγορία του βιασμού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις