Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανατίναξη ΑΤΜ – Λυκόβρυση: Νέα επίθεση σε μηχάνημα
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατίναξη ΑΤΜ – Λυκόβρυση: Νέα επίθεση σε μηχάνημα

Ανατίναξη ΑΤΜ - Λυκόβρυση: Οι δράστες κατάφεραν να διαλύσουν το μηχάνημα και να αρπάξουν την κασετίνα, διαφεύγοντας με άγνωστο ποσό.

Ανατίναξη ΑΤΜ – Λυκόβρυση: Νέα επίθεση σε ΑΤΜ έγινε τα ξημερώματα στην Λυκόβρυση όπου άγνωστοι ανατίναξαν μηχάνημα. Οι ληστές ανατίναξαν το ΑΤΜ στις 3:25 τη νύχτα, σε κατάστημα τράπεζας το οποίο βρίσκεται στην περιοχή. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η συγκεκριμένη τράπεζα έχει βρεθεί στο στόχαστρο ληστών κι άλλες φορές, που προσπάθησαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ. Οι δράστες κατάφεραν να διαλύσουν το μηχάνημα και να αρπάξουν την κασετίνα, διαφεύγοντας με άγνωστο ποσό. Παρόμοια ληστεία σε μηχάνημα ΑΤΜ έγινε και προχθές στο Μαρούσι, σε περιοχή με χαμηλό φωτισμό, όπου οι ληστές το ανατίναξαν, άρπαξαν τις κασετίνες και διέφυγαν.

Ένα ακόμη «χτύπημα» σε μηχάνημα ΑΤΜ σημειώθηκε, λίγες μέρες πριν, τα ξημερώματα στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι ανατίναξαν, λίγο πριν από τις 3:30 τα ξημερώματα, ΑΤΜ που βρίσκεται στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών. Αμέσως μετά οι δράστες πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις