Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τάσος Τρύφωνος Λάμπαρντ: Μοιράστηκε ταξί με τον προπονητή της Τσέλσι και δεν τον κατάλαβε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τάσος Τρύφωνος Λάμπαρντ: Μοιράστηκε ταξί με τον προπονητή της Τσέλσι και δεν τον κατάλαβε

Τάσος Τρύφωνος Λάμπαρντ: Μάλιστα, όταν ο 41χρονος, σήμερα, κόουτς βγήκε από το ταξί, έκανε να βγάλει χρήματα, αλλά ο Τάσος Τρύφωνος αρνήθηκε, λέγοντάς του: «Frank, you can go».

Τάσος Τρύφωνος ΛάμπαρντΈνα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το μακρινό… 2005 ανάμεσα σε Τάσος Τρύφωνος και… Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο» ότι το 2005 είχε μοιραστεί ταξί με τον Φρανκ Λάμπαρντ στο Λονδίνο, λίγες μέρες αφότου η Τσέλσι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, και δεν είχε ιδέα ποιος είναι. Μάλιστα, τον κέρασε την κούρσα, λέγοντάς του: «Frank, you can go».  Ωστόσο, καθότι δεν είχε ιδιαίτερη επαφή με το ποδόσφαιρο και τους αστέρες του, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΪ δεν είχε ιδέα με ποιον καθόταν δίπλα!

Έπιασαν, παρ’ όλα αυτά, την κουβέντα, με τον Λάμπαρντ, που -και- εκείνη τη χρονιά, όπως θα θυμάστε, έχει κάνει… παπάδες, με τον νυν προπονητή της Τσέλσι, όπως είπε ο Τρύφωνος, να δείχνει πως απολαμβάνει το γεγονός ότι βρέθηκε ο πρώτος, πιθανότατα, άνθρωπος στον κόσμο, που δεν τον αναγνώρισε! Μάλιστα, όταν ο 41χρονος, σήμερα, κόουτς βγήκε από το ταξί, έκανε να βγάλει χρήματα, αλλά ο Τάσος Τρύφωνος αρνήθηκε, λέγοντάς του: «Frank, you can go». Την επόμενη μέρα, ο Τάσος Τρύφωνος είδε στις εφημερίδες τον Λάμπαρντ αγκαλιά με τον Αμπράμοβιτς και την κούπα και τότε κατάλαβε πόσο σπουδαίος ήταν ο τύπος με τον οποίο μοιράστηκε το ταξί.

Δείτε το βίντεο από τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο:»
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις