Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άσλεϊ Γκράχαμ εγκυμοσύνη: Το plus size μοντέλο τρελαίνει το Instagram χορεύοντας με εσώρουχα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άσλεϊ Γκράχαμ εγκυμοσύνη: Το plus size μοντέλο τρελαίνει το Instagram χορεύοντας με εσώρουχα

Άσλεϊ Γκράχαμ εγκυμοσύνη: Το διάσημο plus size μοντέλο βάζει κραγιόν στα χείλη της και οι followers την αποθεώνουν καθώς απενοχοποιεί το γυναικείο σώμα και στην εγκυμοσύνη.

Άσλεϊ Γκράχαμ εγκυμοσύνη: Η Aσλεϊ Γκράχαμ διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η Aσλεϊ Γκράχαμ απολαμβάνει την πρώτη της εγκυμοσύνη και μάλιστα, δεν έχει σταματήσει να γυμνάζεται προκειμένου να κρατιέται σε φόρμα και να έχει έναν πιο εύκολο τοκετό. Είναι σε πολύ καλή διάθεση και το στο βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη βλέπουμε να χορεύει αισθησιακά φορώντας ένα μαύρο σουτιέν. Το διάσημο plus size μοντέλο βάζει κραγιόν στα χείλη της και οι followers την αποθεώνουν καθώς απενοχοποιεί το γυναικείο σώμα και στην εγκυμοσύνη. H 32χρονη Άσλεϊ Γκράχαμ παντρεύτηκε το 2010 τον σκηνοθέτη Τζάστιν Έρβιν και τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ αποστομώνει τους haters που καραδοκούν, χαρακτηρίζοντάς την “χοντρή” ή ακόμα και “αηδιαστική”, την ώρα που είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το παιδί της.  «Γιατί με ακολουθείς αφού δεν αντέχεις αυτό που βλέπεις; Γιατί δεν προσπαθείς να βρεις την ειρήνη μέσα σου;», ήταν μία από τις απαντήσεις της σε επικριτή της στο Instagram που χαρακτήρισε τις φωτογραφίες της αηδιαστικές.

Το διάσημο μοντέλο βάζει κραγιόν στα χείλη της και οι followers την αποθεώνουν

https://www.instagram.com/p/B7J-4bvAl-e/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις