Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Σταυροπούλου φάρσα: Η… πλάκα που της έκανε ο Πούμπουρας και η δυσαρέσκεια της Χρηστίδου
LIFESTYLE

Βίκυ Σταυροπούλου φάρσα: Η… πλάκα που της έκανε ο Πούμπουρας και η δυσαρέσκεια της Χρηστίδου

Βίκυ Σταυροπούλου φάρσα: «Παιδιά, ειλικρινά, εγώ δεν γέλασα» σχολίασε η παρουσιάστρια.

Βίκυ Σταυροπούλου φάρσα: Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα με τίτλο “Best Friend’s Fear”. Το concept ακολουθεί την ίδια λογική που είχε το “Πλάκα μου κάνεις” πάλι με τον ίδιο παρουσιαστή: φίλοι στήνουν φάρσες σε ανυποψίαστους γνωστούς τους, σε συνεργασία με τον παρουσιαστή. Πρώτο θύμα ήταν η διάσημη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, σε μία φάρσα που έστησε η ίδια της η κόρη. Συγκεκριμένα, μάνα και κόρη βρίσκονταν σε ένα σπίτι στο Κορωπί, όταν διάφορα απρόοπτα άρχισαν να συμβαίνουν. Μία απρόσμενη επισκέπτρια, ένας άγνωστος έξω από το τζάμι και αποκορύφωμα η είσοδος του Σάββα Πούμπουρα στο σπίτι με μάσκα και τσεκούρι, στα πλαίσια μιας περίεργης φάρσας, έκαναν την ηθοποιό να βγει εκτός εαυτού.

Τρομοκρατημένη η ηθοποιός ζητούσε από τους οικείους της να καλέσουν την αστυνομία, ενώ στη συνέχεια ουρλιάζοντας, έπεσε στο πάτωμα, όταν ο παρουσιαστής μεταμφιεσμένος εισέβαλε με τσεκούρι στο σπίτι. Στο τέλος ο ίδιος της αποκάλυψε πως πρόκειται για πλάκα βάζοντας τέλος στον εφιάλτη της. Και όλα αυτά On air.

Βίκυ Σταυροπούλου φάρσα: Η σκληρή αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου

Τη δυσαρέσκειά της δεν έκρυψε η Σίσσυ Χρηστίδου για τη φάρσα με θύμα τη Βίκυ Σταυροπούλου που προβλήθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής Best Friend’s Fear, με τον Σάββα Πούμπουρα στον ΑΝΤ1. «Χριστέ μου, τι ήταν αυτό; Ειλικρινά, ένιωσα έναν κόμπο στο στομάχι μου που υπάρχει ξανά αυτή η εκπομπή εκεί έξω. Παιδιά, ειλικρινά, εγώ δεν γέλασα. Σάββα μου, σε αγαπάω, σε λατρεύω, αλλά… Το τι πέρασε αυτή η γυναίκα εκεί. Εγώ γενικά δεν διασκεδάζω με τις φάρσες. Δηλαδή και στους άλλους όταν συμβαίνουν με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Σε βάζω να τρομάξεις για να γελάσω;» σχολίασε στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα η Σίσσυ Χρηστίδου. Και κατέληξε: «Καταλαβαίνω γιατί τηλεοπτικά έχει ενδιαφέρον, κι εγώ δεν μπορούσα να ξεκολλήσω, αλλά στεναχωριέμαι μετά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις