Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια επιχείρηση: Οκτώ συλλήψεις και είκοσι προσαγωγές
6 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Εξάρχεια επιχείρηση: Οκτώ συλλήψεις και είκοσι προσαγωγές

Εξάρχεια επιχείρηση: Οι επιχειρήσεις έγιναν στο πλαίσιο του νέου επιχειρησιακού σχεδίου για την πάταξη της εγκληματικότητας, ενώ ανάλογη επιχείρηση έγινε στα Εξάρχεια την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Εξάρχεια επιχείρηση: Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια. Στην επιχείρηση στα Εξάρχεια συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες όπως η ΟΠΚΕ και η Ασφάλεια, οι οποίοι έκαναν ελέγχους σε μεγάλο αριθμό υπόπτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αστυνομικοί προσήγαγαν 20 άτομα από τα Εξάρχεια. Από τις 20 προσαγωγές οι οκτώ μετατράπηκαν σε συλλήψεις, με τους τις 6 εξ αυτών να αφορούν σε παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Οι άλλοι δυο συλληφθέντες κατά την επιχείρηση στα Εξάρχεια δεν έφεραν πάνω τους τα έγγραφα που είναι απαραίτητα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι επιχειρήσεις αυτές στα Εξάρχεια, και σε άλλες περιοχές, θα είναι συνεχείς στο πλαίσιο των δράσεων για την πάταξη της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Δείτε βίντεο

Bίντεο – ντοκουμέντο: Αναρχικοί πετούν με μίσος πέτρες και τσιμεντόλιθους στα ΜΑΤ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις