Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ ενδεκάδα με ΑΕΚ: Οι 11 του Φερέιρα στο ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ ενδεκάδα με ΑΕΚ: Οι 11 του Φερέιρα στο ντέρμπι

ΠΑΟΚ ενδεκάδα με ΑΕΚ: Οι δυο Δικέφαλοι συγκρούονται στη Θεσσαλονίκη, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του Ολυμπιακού.

ΠΑΟΚ ενδεκάδα με ΑΕΚ: Την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι ψάχνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που κονταροχτυπιούνται απόψε (19:30, PAOK TV) στην Τούμπα, στο μεγάλο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Οι δυο Δικέφαλοι συγκρούονται στη Θεσσαλονίκη, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του Ολυμπιακού, αλλά και για να «ρεφάρουν» την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΑΕΚ από την πλευρά της θέλει να μεγαλώσει τη διαφορά της από την τέταρτη θέση και να πλησιάσει όσο περισσότερο γίνεται τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε πριν λίγο γνωστή την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι 11 του Πορτογάλου είναι οι: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Εσίτι, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι. Αναπληρωματικοί είναι οι: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Πέλκας, Μαουρίσιο, Άκπομ. Πιο αναλυτικά, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος επανέρχεται στο ματς πρωταθλήματος με τετράδα στην άμυνα τους Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μίσιτς – Εσίτι με τους Λημνιό – Βιεϊρίνια στα άκρα της επίθεσης και τον Μπίσεσβαρ πίσω από τον Σφιντέρσκι.

Δείτε το βίντεο από το Facebook της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις