Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ ΑΕΚ 2020: Το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι – Θέλουν νίκη οι Δικέφαλοι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ ΑΕΚ 2020: Το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι – Θέλουν νίκη οι Δικέφαλοι

ΠΑΟΚ ΑΕΚ 2020: Ντέρμπι Δικεφάλων απόψε στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ 2020Την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι ψάχνουν ΠΑΟΚ και  ΑΕΚ που κονταροχτυπιούνται απόψε (19:30, PAOK TV) στην Τούμπα, στο μεγάλο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Οι δυο Δικέφαλοι συγκρούονται στη Θεσσαλονίκη, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του Ολυμπιακού, αλλά και για να «ρεφάρουν» την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΑΕΚ από την πλευρά της θέλει να μεγαλώσει τη διαφορά της από την τέταρτη θέση και να πλησιάσει όσο περισσότερο γίνεται τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τον Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος προπονήθηκε χθες κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, έχοντας πιθανότητες να ξεκινήσει. Ένα από τα διλήμματα που προβληματίζουν τον Πορτογάλο προπονητή αποτελεί η επιλογή ανάμεσα στον Βιεϊρίνια και τον Μπίσεσβαρ για τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και η θέση κάτω από το δοκάρια. Ο Φερέιρα θα πρέπει να επιλέξει αν θα διατηρήσει για δεύτερο ματς μετά το Κύπελλο με τον ΟΦΗ τον Πασχαλάκη ή αν θα επαναφέρει τον Ζίβκοβιτς. Η πιθανότερη σύνθεση αποτελείται από τους: Πασχαλάκη –Μάτος, Γιαννούλη, Ίνγκασον, Κρέσπο – Μίσιτς, Αουγκούστο- Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πέλκας – Άκπομ.

ΠΑΟΚ ΑΕΚ 2020: Στα της ΑΕΚ

Για την ΑΕΚ είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις. Η Ένωση απέχει ήδη δέκα βαθμούς από τον Ολυμπιακό και εννιά από τον αποψινό της αντίπαλο και ενδεχόμενη ήττα σήμερα θα την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τον στόχο. Αντίθετα, με νίκη θα πλησιάσει μέσα σε δύο αγωνιστικές στους έξι βαθμούς τον «Δικέφαλο του Βορρά» και θα συνεχίσει την καταδίωξη των «ερυθρόλευκων» τους οποίους και θα υποδεχτεί στις 26 Ιανουαρίου. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει μόνο στον Γαλανόπουλο. Για την 11αδα ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, οι Χουλτ και Μπακάκης στα άκρα της άμυνας, ενώ Τσιγκρίνσκι και Βράνιες. Στον άξονα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι οι Σιμόες και Κρίστισιτς. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο σκέψεις.

Είτε τριάδα Μάνταλου, Βέρντε και Λιβάγια πίσω από τον Ολιβέιρα, είτε να μείνει στον πάγκο κάποιος εκ των Ολιβέιρα και Βέρντε για να προστεθεί ως τρίτος μέσος ο Σαμπανάτζοβιτς. Επικρατέστερο σενάριο είναι το πρώτο.

Θυμηθείτε τι έγινε στον πρώτο γύρο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις