Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ ενδεκάδα σήμερα: Οι 11 του Καρέρα με ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ ενδεκάδα σήμερα: Οι 11 του Καρέρα με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ ενδεκάδα σήμερα: Βάσει των επιλογών του Ιταλού, λοιπόν, προκύπτει πως η Ενωση παρατάσσεται στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής με διάταξη 4-3-3.

ΑΕΚ ενδεκάδα σήμεραΤην πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι ψάχνουν ΠΑΟΚ και  ΑΕΚ που κονταροχτυπιούνται απόψε (19:30, PAOK TV) στην Τούμπα, στο μεγάλο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Οι δυο Δικέφαλοι συγκρούονται στη Θεσσαλονίκη, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στο κυνήγι του Ολυμπιακού, αλλά και για να «ρεφάρουν» την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ΑΕΚ από την πλευρά της θέλει να μεγαλώσει τη διαφορά της από την τέταρτη θέση και να πλησιάσει όσο περισσότερο γίνεται τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Ολυμπιακό στην κορυφή.

O Μάσιμο Καρέρα έκανε πριν λίγο γνωστή την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι 11 του Ιταλού είναι οι: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Κρστίτσιτς, Βέρντε, Λιβάγια, Μάνταλος. Βάσει των επιλογών του Ιταλού, λοιπόν, προκύπτει πως η Ενωση παρατάσσεται στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής με διάταξη 4-3-3.

Όσον αφορά στους αναπληρωματικούς των κιτρινόμαυρων, αυτοί είναι οι: Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Μπότος, Παουλίνιο, Γιακουμάκης, Ολιβέιρα. Αναλυτικά, ο Μάσιμο Καρέρα επιλέγει τον Μπάρκα στην εστία, τον Μπακάκη δεξιά, τον Χουλτ αριστερά και τους Βράνιες – Τσιγκρίνσκι στα στόπερ. Ο Σιμόες ξεκινά σε ρόλο κόφτη, έχοντας μπροστά του εσωτερικούς μέσους τους Κρίστιτσιτς – Σάμπα, ενώ ο Μάνταλος είναι αριστερά, ο Βέρντε δεξιά και ο Λιβάγια στην κορυφή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις