Ευρυδίκη γάμος: Ο fan που έγινε… σύντροφος, Μπομπ Κατσιώνης

LIFESTYLE

Ευρυδίκη γάμος: Ο fan που έγινε… σύντροφος, Μπομπ Κατσιώνης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Ευρυδίκη γάμος: Η Ευριδίκη και ο μουσικός Bob Katsionis, στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον γάμο τους το καλοκαίρι.

11.01.2020 | 13:07

Ευρυδίκη γάμος: Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 00.00, ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Ευρυδίκη και την Άση Μπήλιου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και… νιόπαντρη για 3η φορά Ευρυδίκη είναι η πρώτη καλεσμένη του After Dark. Η Ευριδίκη και ο μουσικός Bob Katsionis, στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον γάμο τους το καλοκαίρι, μας μιλούν για την απίστευτη ιστορία που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Πώς από fan της τραγουδίστριας… ο Bob έγινε ο σύζυγός της; Στο εξομολογητήριο, η Ευρυδίκη απαντάει σε όλα υπό το… άγρυπνο βλέμμα του άντρα της!

Η Ευρυδίκη Θεοκλέους (Λεμεσός, 25 Φεβρουαρίου 1968), γνωστή ως Ευρυδίκη, είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια της pop rock μουσικής. Είναι περισσότερο γνωστή στην Ευρώπη από την συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision όπου εκπροσώπησε την Κύπρο το 1992, 1994 και 2007 με τα τραγούδια Ταιριάζουμε, Είμαι Άνθρωπος και Εγώ και Comme Ci, Comme Ça, αντίστοιχα.

Ευρυδίκη: Δείτε εδώ την… αγιοποίησή της

Ευρυδίκη: Γνωρίζοντας την τραγουδίστρια

Γεννήθηκε στην Λεμεσό και μεγάλωσε στην Λευκωσία. Ως μαθήτρια, σπούδασε μουσική στο Εθνικό Ωδείο της Κύπρου. Όταν τελείωσε το σχολείο, πήγε στο Le Studio des Variétés στο Παρίσι όπου σπούδασε μουσική, θέατρο, χορό και Stage Performance (κινησιολογία και έκφραση προσώπου και σώματος). Ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Βοστώνης όπου έλαβε μαθήματα αρμονίας και ενορχήστρωσης.

Το 1989 μετακόμισε στην Αθήνα όπου συνεργάστηκε με αρκετούς τραγουδιστές και τραγούδησε σε μουσικές σκηνές ενώ το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο Για Πρώτη Φορά.

Ο πρώτος της δίσκος

Ευρυδίκη: Η καριέρα της

Το 1990 κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική συνεργασία, με τίτλο Το πρώτο μας πάρτυ. Το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, με τίτλο Για πρώτη φορά. Ακολούθησαν οι δίσκοι : Πόσο λίγο με ξέρεις (1992), Μίσησέ με (1993), Φθινόπωρο γυναίκας (1995), Η επόμενη μέρα (1996), Πες το μου αυτό (1997), Δέσε μου τα μάτια (1998), Το κουμπί (1999), Όλα δικά σου (2000). Οι δίσκοι ήταν όλοι σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους.

Η συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους

Exit mobile version