Εβελίνα Παπούλια κόρη: Οικογενειακές στιγμές στους δρόμους του Κολωνακίου

LIFESTYLE

Εβελίνα Παπούλια κόρη: Οικογενειακές στιγμές στους δρόμους του Κολωνακίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Εβελίνα Παπούλια κόρη: Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε μια απλή εμφάνιση.

11.01.2020 | 00:20

Εβελίνα Παπούλια κόρη: Η Εβελίνα Παπούλια και η Αφροδίτη Λιάντου αποφάσισαν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί σαν μαμά και κόρη και ο φακός τις εντόπισε στους δρόμους του Κολωνακίου με casual ντύσιμο. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε μια απλή εμφάνιση συνδυάζοντας τα key items μιας ντουλάπας, δηλαδή ένα μαύρο skinny jeans, ένα basic top σε τόνους του βουργουνδί και ένα μαύρο δερμάτινο jacket.

Από την άλλη, η ταλαντούχα Αφροδίτη έκανε ένα total leather look αναδεικνύοντας το γυμνασμένο της σώμα. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα απλό μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα ιδιαίτερο δερμάτινο jacket με κόκκινες και άσπρες λεπτομέρειες συνδυασμένο με απλό γκρι top.

Η εμφάνιση της Αφροδίτης με τον πατέρα της

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση είχε πραγματοποιήσει η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, με τον πατέρα της, Γιώργο Λιάντο.  Μπαμπάς και κόρη είχαν δώσει το παρών στην στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Χωμενίδη «Ο Φοίνικας» και πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό. Η Αφροδίτη σπουδάζει στο Λονδίνο και η ομοιότητά της με τη μητέρα της, Εβελίνα, είναι εκπληκτική.

Η Εβελίνα Παπούλια έχει δηλώσει στο παρελθόν για τη σχέση της με την κόρη της: «Είναι δική της η ζωή, δικές τις και οι επιλογές. Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη. Από το να μπορεί όταν θα φύγει στο εξωτερικό να μην φτιάχνει τοστ για να φάει αλλά κανονικό φαγητό, μέχρι να ελέγχει τα οικονομικά της. Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πώς θα επιβιώσει μόνη της».

Exit mobile version