Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαχαίρωσαν άντρα – Θεσσαλονίκη: Aιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της πόλης
ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσαν άντρα – Θεσσαλονίκη: Aιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της πόλης

Μαχαίρωσαν άντρα - Θεσσαλονίκη: Οι δράστες αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και όλα τα προσωπικά του έγγραφα.

Μαχαίρωσαν άντρα – Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο αλλοδαπό άνδρα, αγνώστων στοιχείων, στις 23:30 χθες το βράδυ, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και όλα τα προσωπικά του έγγραφα.  Ο τραυματισμένος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου. Οι δράστες της αιματηρής επίθεσης κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται από τις αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν, με πολλή προσοχή διερευνούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τα κίνητρα μιας γυναίκας, η οποία δεν δίστασε να επιτεθεί σε έναν άνδρα μέρα- μεσημέρι στο κέντρο της πόλης της Άρτας και να τον μαχαιρώσει στην τραχηλική χώρα με έναν σουγιά! Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στη μέση του δρόμου, με δεκάδες περαστικούς να παρακολουθούν έκπληκτοι την αιματηρή επίθεση. Ωστόσο, πολύ κοντά βρίσκονταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι έσπευσαν αμέσως, ακινητοποίησαν την δράστιδα και την αφόπλισαν.

To περιστατικό στην Άρτα

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας για την παροχή πρώτων βοηθειών και το τραύμα του δεν είναι σοβαρό. Η γυναίκα αρνήθηκε να εξηγήσει τους λόγους της επίθεσης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, που άσκησε δίωξη σε βάρος της για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, γνώριζε το θύμα της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις