Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαργαρίτα Μπρόγιερ νοσοκομείο: Δεν παρέστη στην κηδεία της Έρρικας
ΕΛΛΑΔΑ

Μαργαρίτα Μπρόγιερ νοσοκομείο: Δεν παρέστη στην κηδεία της Έρρικας

Μαργαρίτα Μπρόγιερ νοσοκομείο: Η Μαργαρίτα Μπρόγιερ, λόγω της κατάστασής της, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ. 

Μαργαρίτα Μπρόγιερ νοσοκομείο: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής η Μαργαρίτα Μπρόγιερ. Η αδελφή της Έρρικας Μπρόγιερ που υπέστη σοκ από τον θάνατο της αδελφής της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από οξεία σκωληκοειδίτιδα. Αν και θα ήθελε να πει το τελευταίο αντίο στην αδελφή της, η Μαργαρίτα Μπρόγιερ, λόγω της κατάστασής της, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ.

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν σήμερα το μεσημέρι στο Νεκροταφέιο Ζωγράφου την Έρρικα Μπρόγιερ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 χρόνων, ύστερα από σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η κόρη της Σάντρα Βουτσά δεχόταν τα πιο θερμά συλλυπητήρια όλων, ενώ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία και ο Κώστας Βουτσάς, πρώην σύζυγος της Έρρικας Μπρόγιερ.

Θρήνος στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ

Γιατί δεν παρέστη και ο Βουτσάς στην κηδεία

Ο γνωστός  ηθοποιός, σοκαρισμένος δήλωσε πριν λίγες μέρες  «Δε θα πάω στην κηδεία της, όχι. Δεν πάω σε κηδείες. Μόνο σε μία θα πάω. Στη δική μου», ενώ η αδελφή της Μαργαρίτα αντιμετώπισε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας, οξεία κρίση σκωληκοειδίτιδας, και εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο. Η κόρη που απέκτησε με τον Κώστα Βουτσά, Σάντρα, ζήτησε αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο Σπίτι του Ηθοποιού ή στο Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις