Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκα χωρίς όνομα 10/1: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκα χωρίς όνομα 10/1: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Γυναίκα χωρίς όνομα 10/1: Ο Φώτης και ο Αργύρης προσπαθούν χωρίς επιτυχία να αποσπάσουν πληροφορίες από την Κλειώ σχετικά με τον Νίκο.

Γυναίκα χωρίς όνομα 10/1: Ακόμα ένα επεισόδιο της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα, έρχεται να ανατρέψει τα ως τώρα δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια εξιστορεί στον Αργύρη όλη την ιστορία της με τη Μαρίνα. Πυροδοτώντας έτσι, άθελά της, και δικές του επώδυνες μνήμες που τον στοιχειώνουν. Ο Φώτης και ο Αργύρης προσπαθούν χωρίς επιτυχία να αποσπάσουν πληροφορίες από την Κλειώ σχετικά με τον Νίκο. Όταν εκείνη βγει από το νοσοκομείο, θα ανακαλύψει με έκπληξη ότι ο Νίκος κρύβεται στο σπίτι της και το πρώτο πράγμα που θα της ζητήσει είναι να φωνάξει τη Μαρίνα εκεί για να της μιλήσει.

Η Έλλη αισθάνεται πληγωμένη που για άλλη μια φορά βρίσκει μπροστά της τη Μαρίνα, καθώς πιστεύει ότι το ενδιαφέρον της Κάτιας μονοπωλεί μόνο εκείνη. Η Ρένα ετοιμάζεται να γεννήσει και είναι όλοι δίπλα της, ενώ πόνοι πιάνουν και την Ιωάννα, η οποία ξεκινάει μόνη της για το μαιευτήριο. Η Κάτια μαθαίνει ότι η Μάρθα ήξερε την αλήθεια για τη σχέση της με τη Μαρίνα και δεν είπε τίποτα. Η πρώτη σύγκρουση ανάμεσα στις δύο γυναίκες δεν αργεί να συμβεί… Η Μαρίνα φτάνει στο σπίτι της Κλειώς, όπου ο Νίκος την περιμένει απειλητικός.

Γυναίκα χωρίς όνομα 10/1: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις