Σαμαράς – Κομμάτα γάμος: Η επιβεβαίωση της ηθοποιού και τα σχόλια της Καινούργιου

LIFESTYLE

Σαμαράς – Κομμάτα γάμος: Η επιβεβαίωση της ηθοποιού και τα σχόλια της Καινούργιου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σαμαράς - Κομμάτα γάμος: Η ηθοποιός και μέλλουσα νύφη το επιβεβαίωσε πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες.

10.01.2020 | 19:50

Σαμαράς – Κομμάτα γάμος: Μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram πριν από μερικές ημέρες, η Κωνσταντίνα Κομμάτα είχε αποκαλύψει με έμμεσο τρόπο πως ο Γιώργος Σαμαράς της έκανε πρόταση γάμου. «Χίλιες φορές ναι» είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας. Στην κοπή της πίτας, στην παράσταση Μάμα Ρόζα που συμμετέχει, η Κωνσταντίνα Κομμάτα επιβεβαίωσε πως ο Γιώργος Σαμαράς τής έκανε πρόταση γάμου στο Παρίσι.

“Συνέβη κι αυτό το ευχάριστο μέσα στις γιορτές. Κάποια στιγμή το διαισθάνεσαι, ξέρεις πώς πηγαίνει μία σχέση. Παρ’ όλα αυτά, νομίζω ποτέ κανένας δεν το περιμένει, δεν είναι σίγουρος”, δήλωσε.

Φαίνεται πως καλοκαιράκι θα φάμε τα κουφέτα…

Σαμαράς – Κομμάτα γάμος: Το σχόλιο της Καινούργιου

Το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Κομμάτα η οποία επιβεβαίωσε την πρόταση γάμου που δέχτηκε μέσα στις γιορτές από τον σύντροφό της, Γιώργο Σαμαρά. Μετά το τέλος του βίντεο τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου που στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα η παρουσιάστρια δε δίστασε να στείλει τις ευχές της στο ζευγάρι δηλώνοντας πόσο πολύ συμπαθεί την Κωνσταντίνα.

«Χάρηκα πολύ με τον Γιώργο Σαμαρά και την Κωνσταντίνα Κομμάτα. Την Κωνσταντίνα την είχα γνωρίσει τότε που ήταν στον Alpha με την Ελένη Μενεγάκη, δεν έχω γνωρίσει πιο γλυκό πλάσμα από αυτό το κορίτσι. Και τη φωτογραφία αυτή, την ανέβασε η ίδια η Κωνσταντίνα γιατί την ακολουθώ. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλά μαζί» είπε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version