Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοβάδες – Εφορία: Εφοριακός της ΔΟΥ Καρδίτσας στο νοσοκομείο
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβάδες – Εφορία: Εφοριακός της ΔΟΥ Καρδίτσας στο νοσοκομείο

Σοβάδες - Εφορία: Για δεύτερη φορά, μέσα σε έξι μήνες, καταρρέει κομμάτι σοβά από το ταβάνι του κτιρίου που στεγάζεται η ΑΑΔΕ Καρδίτσας.

Σοβάδες – Εφορία: Στις 07:20 το πρωί της Παρασκευής ο κ. Μπαντράς, πρόεδρος του Συλλόγου εφοριακών υπαλλήλων του νομού Καρδίτσας, ξεκλείδωσε το γραφείο του επόπτη όταν έπεσε πάνω του ένα πολύ μεγάλο κομμάτι σοβά. Ευτυχώς πρόλαβε να πάει προς τα έξω με αποτέλεσμα να δεχθεί μικρά κομμάτια στο χέρι, στην πλάτη και στο πρόσωπο και να τραυματισθεί ελαφρά. Αν είχε προχωρήσει δύο-τρία βήματα και μετά σημειωνόταν η πτώση πιθανώς να είχε τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με το karditsalive.net.

Ο κ. Μπαντράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και φυσικά στο κτίριο της Ανδρέα Παπανδρέου όλοι οι συνάδελφοι του ήταν όχι απλά αναστατωμένοι αλλά οργισμένοι από το γεγονός ότι συμβαίνει για δεύτερη φορά παρόμοιο περιστατικό που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από τους αρμοδίους για να λυθεί το πρόβλημα.

Είχαν ενημερώσει

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Διευθυντής, Σ. Καρράς, έχουν ενημερωθεί όλες οι υπηρεσίες εδώ και καιρό, τόσο η φορολογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης όσο και η κτηματική υπηρεσία αλλά και η ΔΕΗ για έλεγχο, αλλά δεν έγιναν ενέργειες που έπρεπε να γίνουν και η κατάσταση παραμένει δραματική. Ο κ. Καρράς μίλησε για άθλιο κτίριο, χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη μεταφοράς της υπηρεσίας σε άλλο πιο σύγχρονο και χωρίς προβλήματα, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι θα καθυστερήσει πολύ ακόμη το νέο Διοικητήριο, στο οποίο θα μπορούσε να στεγαστεί και η εφορία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις