Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση σκύλων σε παιδί – Χαλκιδική: Τέσσερα αδέσποτα όρμησαν σε 11χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σκύλων σε παιδί – Χαλκιδική: Τέσσερα αδέσποτα όρμησαν σε 11χρονο

Επίθεση σκύλων σε παιδί - Χαλκιδική: Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στην Άθυτο, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Επίθεση σκύλων σε παιδί – Χαλκιδική: Θύμα επίθεσης από τέσσερα αδέσποτα σκυλιά έπεσε ένα 11χρονο παιδί στην Άθυτο Χαλκιδικής. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κασσάνδρα», όλα συνέβησαν χθες σε κεντρικό σημείο του χωριού, ενώ άμεσα έσπευσαν περιστατικοί για να βοηθήσουν το ανήλικο. Οι γονείς μετέφεραν το 11χρονο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας και από εκεί, με ασθενοφόρο μετέβη σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κασσάνδρα», το παιδί σήμερα είναι καλύτερα στην υγεία του, αν και τα σημάδια της επίθεσης είναι εμφανή. Μάλιστα όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, οι κάτοικοι της Αθύτου είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι, αφού αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Επίθεση σκύλoυ σε παιδί στις Σέρρες

Σημειώνεται ότι ακόμα μία επίθεση σκύλου συνέβη λίγες μέρες πριν στις Σέρρες. Eπίθεση σκύλου δέχθηκε 11χρονος μαθητής Δημοτικού σχολείου στο τοπικό διαμέρισμα του Λευκώνα. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής όταν το παιδί περνούσε έξω από το σπίτι της ιδιοκτήτριας του σκύλου, η οποία άνοιξε την πόρτα να χαιρετήσει κάποιο γνωστό της με αποτέλεσμα το σκυλί να ορμήσει πάνω στο παιδί.

Ο σκύλος δάγκωσε το παιδί στα πόδια προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα. Ο μικρός τρομαγμένος πήγε κατευθείαν στην μητέρα του η οποία και τον οδήγησε στο νοσοκομείο ώστε οι γιατροί να περιποιηθούν τα τραύματα του. Mιλώντας στην Κάμερα του Δικτύου τηλεόραση, o 11χρονος περιγράφει τον τρόμο που έζησε στα δόντια του σκύλου, αποκαλύπτοντας πως ευτυχώς, πολίτες τον βοήθησαν, και κατάφεραν να βγάλουν το πόδι του από τα κοφτερά δόντια του σκύλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις