Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πρόεδρος Δημοκρατίας εκλογή: O Νικήτας Κακλαμάνης επιμένει στην επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος Δημοκρατίας εκλογή: O Νικήτας Κακλαμάνης επιμένει στην επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου

Πρόεδρος Δημοκρατίας εκλογή: «Αν τυχόν δεν προταθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι τεράστιο λάθος για τη χώρα και την παράταξη».

Πρόεδρος Δημοκρατίας εκλογή: Ο αντιπρόεδρος της βουλής και βετεράνος βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, έσπευσε να ταχθεί υπέρ της επανεκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου , λίγες μέρες μετά την δημόσια τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα πάνω στο θέμα. Μπορεί αυτήν την στιγμή η χώρα να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρότερα προβλήματα, όμως ο πολιτικός τζόγος δεν σταματά ποτέ και τα ταμπλό στα οποία εκτυλίσσεται είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι και η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, μέσω της οποίας αναμένεται να παίξει τα πολιτικά χαρτιά του ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αντιπρόεδρος της βουλής Νικήτας Κακλαμάνης το Νοέμβριο του 2019 πρότεινε για πρώτη φορά την επανεκλογή του σημερινού ενοίκου της Ηρώδου Αττικού. Χθες, επανέλαβε την πρόταση του στο Kontra channel. Συμπλήρωσε συγκεκριμένα, πως: «θα είναι μεγάλο πολιτικό λάθος για την χώρα και την παράταξη μου η μη επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου». «Αν τυχόν δεν προταθεί ο Προκόπης Παυλόπουλος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι τεράστιο λάθος για τη χώρα και την παράταξη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ. Ο ίδιος ο Νικήτας Κακλαμάνης πάντως, ερωτηθείς αν θα νομιμοποιούσε με τη ψήφο του ένα τέτοιο «μεγάλο λάθος», περιορίστηκε να πει «ας δούμε πρώτα το πρόσωπο».

Πρόεδρος Δημοκρατίας εκλογή:«Ας δούμε πρώτα το πρόσωπο», αναφέρει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις