Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ντορέττα Big Brother: Η ηθοποιός για το ενδεχόμενο παρουσίασης του ριάλιτι
LIFESTYLE

Ντορέττα Big Brother: Η ηθοποιός για το ενδεχόμενο παρουσίασης του ριάλιτι

Ντορέττα Big Brother: Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι η παρουσιάστρια του "Big Brother".

Ντορέττα Big BrotherΣτην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι η παρουσιάστρια του “Big Brother“, που επιστρέφει αυτή τη σεζόν στον ΣΚΑΪ. «Το διαβάζω ότι θα παρουσιάσω το “Big Brother”, όπως κι εσείς φαντάζομαι, αλλά στην πραγματικότητα δεν μου έχει προτείνει κανείς κάτι τέτοιο. Αν μου γινόταν πρόταση, όπως οποιαδήποτε πρόταση θα τη συζητούσα, αλλά αισθάνομαι ότι δεν θα ήμουν καλή στο να παρουσιάσω ένα τέτοιο reality να σου πω την αλήθεια.

Θεωρώ ότι δεν θα μου πήγαινε ιδιαίτερα στην ψυχοσύνθεση μου», είπε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Όσον αφορά το ριάλιτι, οι προετοιμασίες στον ΣΚΑΙ για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Big Brother είναι πυρετώδεις.  Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού η πρεμιέρα τοποθετείται στις αρχές Μαρτίου. Όπως αναφέρει η «Real», στο προσεχές διάστημα ξεκινούν και τα κάστινγκ για τους υποψηφίους παίκτες. Η παραγωγή θα πρέπει να διαλέξει αυτούς που θεωρεί καταλληλότερους για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Δείτε τις δηλώσεις της στην εκπομπή της Φαίης:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις