Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γυμνός άντρας σε ναό: Στεκόταν μπροστά στην είσοδο της Μητρόπολης στις Σέρρες
ΕΛΛΑΔΑ

Γυμνός άντρας σε ναό: Στεκόταν μπροστά στην είσοδο της Μητρόπολης στις Σέρρες

Γυμνός άντρας σε ναό: Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και τον απομάκρυναν.

Γυμνός άντρας σε ναό: Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν στον χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών το μεσημέρι της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το diktyotv.gr, κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί αντίκρισαν έναν άντρα να στέκεται γυμνός στην είσοδο της Μητρόπολης.

Αμέσως εκλήθη η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι απομάκρυναν το γυμνό άνδρα. Κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο άγνωστος άνδρας προχώρησε σε αυτή την πράξη, ωστόσο είναι πιθανό να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Παρόμοιο περιστατικό και στα Τρίκαλα

Ανάλογο περιστατικό έχει σημειωθεί και στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με το trikalanews.gr λίγο μετά τις 10 το πρωί ένας 47χρονος Τρικαλινός έβγαλε όλα τα ρούχα του, ακόμα και το εσώρουχο του, στο προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου των Τρικάλων, την ώρα που στον χώρο του Ιερού Ναού βρισκόταν υπάλληλοι γραφείου τελετών όπου ετοίμαζαν την εκκλησία ώστε να τελεστεί κηδεία.

Ο 47χρονος επιχείρησε να εισέλθει στην εκκλησία κάτι που δεν του επέτρεψαν οι παρευρισκόμενοι με τους όποιος είχε έντονους διαπληκτισμούς ενώ τα πνεύματα κλήθηκε να ηρεμήσει ο Ιερέας του Ναού. Στη συνέχεια ο  γυμνός άντρας έφυγε …τρέχοντας και προσπάθησε να βρει καταφύγιο  σε γειτονικό καφενείο όπου σε έσπευσαν αστυνομικοί, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Τρικάλων όπου διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο ο 47χρονος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις