Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός τιμωρία: Κινδυνεύει με νέα σοβαρή ποινή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός τιμωρία: Κινδυνεύει με νέα σοβαρή ποινή

Ολυμπιακός τιμωρία: Οι Πειραιώτες έχουν κληθεί σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το άρθρο 15 παράγραφος 4β.

Ολυμπιακός τιμωρία: Με νέα σοβαρή τιμωρία και αποκλεισμό της έδρας του κινδυνεύει για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός. Ύστερα από Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ο Ολυμπιακός θα κληθεί να απολογηθεί για τα όσα συνέβησαν πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους από δύο μέχρι τέσσερις αγωνιστικές.

Για την ακρίβεια οι Πειραιώτες έχουν κληθεί σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το άρθρο 15 παράγραφος 4β. Σε αυτό γίνεται αναφορά και για πρόστιμο που φτάνει μέχρι και τις 250.000 ευρώ. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική πενήντα χιλιάδων ευρώ έως 250.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές”. Τα τέσσερα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι με Καλαμάτα (Κύπελλο), Άρη, Ξάνθη και Πανιώνιο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1,2,3,4,15 4β και 25 παρ. 1,2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις