Κρόος κόρνερ: Το τρομερό γκολ στη Βαλένθια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρόος κόρνερ: Το τρομερό γκολ στη Βαλένθια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Κρόος κόρνερ: Ο Τόνι Κρόος πήγε να εκτελέσει κόρνερ από τα αριστερά, είδε τον κίπερ της Βαλένθια εκτός εστίας και επιχείρησε να τον νικήσει με αριστοτεχνική εκτέλεση.

09.01.2020 | 08:14

Κρόος κόρνερΤην πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας πανηγυρίζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν της Βαλένθιας με σκορ 3-1 με τέρματα των Κρόος (15′), Ίσκο (39′) και Μόντριτς (65′). Για τις «νυχτερίδες» μείωσε ο Παρέχο με πέναλτι στο 92′. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε το ασύλληπτο γκολ του Γερμανού χαφ της Ρεάλ, το οποίο πέτυχε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο 5′ ο Χάουμε Ντομένετς απέκρουσε ενστικτωδώς την καρφωτή κεφαλιά του Βαράν. Ωστόσο στο 15′ νικήθηκε από τους μερένγκες και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Τόνι Κρόος πήγε να εκτελέσει κόρνερ από τα αριστερά, είδε τον κίπερ της Βαλένθια εκτός εστίας και επιχείρησε να τον νικήσει με αριστοτεχνική εκτέλεση, με τον Ντομένετς να επιστρέφει στην εστία του και να αποκρούει με γροθιές αλλα τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα παρά την προσπάθειά του. Το 1-0 για τους μερένγκες ήταν γεγονός από το 15ο λεπτό του ημιτελικού, με το γκολ μάλιστα να είναι ιστορικό καθώς για πρώτη φορά σημειώθηκε γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο θεσμό του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Δείτε το γκολ:
Exit mobile version