Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Eurovision 2020 Ελλάδα: Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη – φαβορί για να εκπροσωπήσει την χώρα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Eurovision 2020 Ελλάδα: Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη – φαβορί για να εκπροσωπήσει την χώρα

Eurovision 2020 Ελλάδα: Η 18χρονη Στεφανία κατά πάσα πιθανότητα θα τραγουδήσει με τα ελληνικά χρώματα στη φετινή Eurovision.

Eurovision 2020 Ελλάδα: Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στον Ιανουάριο, αλλά πολλές χώρες κινούνται στους ρυθμούς της Eurovision και ήδη προετοιμάζονται για τον μουσικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision θα εκπροσωπήσει, όπως όλα δείχνουν, η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη «Φωλιά των Κου Κου», η συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την ΕΡΤ, αλλά θεωρείται δεδομένη και θα ανακοινωθεί τέλος του μήνα.

Η 18χρονη Στεφανία που κατά πάσα πιθανότητα θα τραγουδήσει με τα ελληνικά χρώματα στη φετινή Eurovision είναι ταλαντούχα και όμορφη και σίγουρα θα κλέψει την παράσταση. Η νεαρή και ανερχόμενη τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με ποπ τραγούδι σε σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου, ο οποίος μετρά ήδη αρκετές επιτυχίες στην ιστορία της Eurovision. Στο πλευρό τους θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίας, που έχει υπογράψει τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά το 2004, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου που κέρδισε τη Eurovision το 2005. Η Στεφανία Λυμπερακάκη που γεννήθηκε το 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες.

Eurovision 2020 Ελλάδα: Η επικρατέστερη για να πάει στον διαγωνισμό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις