Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – πολιτικοί αρχηγοί: Παρασκευή και Δευτέρα οι συνάντησεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – πολιτικοί αρχηγοί: Παρασκευή και Δευτέρα οι συνάντησεις

Μητσοτάκης - πολιτικοί αρχηγοί: Δεν αποκλείεται δε να υπάρξει "πρώτη γεύση" των προθέσεων για το πρόσωπο που θα επιλεγεί για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Μητσοτάκης – πολιτικοί αρχηγοί:Την Παρασκευή το μεσημέρι ξεκινά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και τα αποτελέσματα των επαφών του στις ΗΠΑ. Τα τηλεφωνήματα για την οριστικοποίηση των ραντεβού έγιναν από τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη. Όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές ο  πρωθυπουργός θα τους ενημερώσει για τα εθνικά θέματα, γιατί κλείνει ένας διπλωματικός κύκλος μετά τη συνάντηση με Trump και την επίσκεψη στις ΗΠΑ. Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να διαμορφωθεί εθνικό μέτωπο και θα ζητήσει αυτοσυγκράτηση από τους πολιτικούς αρχηγούς.

Πρώτος θα περάσει το κατώφλι του Μαξίμου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και θα ακολουθήσει η Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινά την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, κατ΄ιδίαν επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Γραφείο του στη Βουλή. Συγκεκριμένα, στις 12:00 θα συναντηθεί με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Στις 13:00 θα συναντηθεί με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στις 17:00 με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και στις 18:00 με τον Γραμματέα του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη. Η συνάντηση με τον Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11:00 και αυτό διότι ο κ. Κουτσούμπας θα απουσιάζει το τριήμερο στo Λονδίνο».

Δείτε ακόμη:

Στιλιστική υπεροχή: Η Daily Mail στάζει “μέλι” για Μαρέβα & Μελάνια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις